ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Διαμόρφωση της Κεντρικής Πλατείας της Κοζάνης

17 Ιούνιος, 2010

Διαμόρφωση της Κεντρικής Πλατείας της Κοζάνης

Ο Δήμος Κοζάνης προκηρύσσει Πανελλήνιο Αρχιτεκτονικό Διαγωνισμό Προσχεδίων με τίτλο «Διαμόρφωση της Κεντρικής Πλατείας [Πλατεία Νίκης] της Κοζάνης». (μέχρι 26/08)

Ο Δήμος Κοζάνης προκηρύσσει Πανελλήνιο Αρχιτεκτονικό Διαγωνισμό Προσχεδίων με τίτλο «Διαμόρφωση της Κεντρικής Πλατείας [Πλατεία Νίκης] της Κοζάνης».

Σκοπός του Διαγωνισμού είναι η επιλογή της καλύτερης αρχιτεκτονικά πρότασης από λειτουργική, αισθητική, τεχνική και οικονομική άποψη.

Τη διεξαγωγή του Διαγωνισμού χρηματοδοτεί ο Δήμος Κοζάνης.

Το έργο «Διαμόρφωση της Κεντρικής Πλατείας [Πλατεία Νίκης] Κοζάνης» θα χρηματοδοτηθεί από ίδιους πόρους.

Αντικείμενο του παρόντος Πανελλήνιου Αρχιτεκτονικού Διαγωνισμού Προσχεδίων αποτελεί η «Διαμόρφωση της Κεντρικής Πλατείας [Πλατεία Νίκης] της Κοζάνης», ώστε να προκύψει συνολικό αποτέλεσμα με υψηλής ποιοτικής στάθμης σύγχρονο και πρωτότυπο αρχιτεκτονικό χαρακτήρα, το οποίο θα ικανοποιεί τους αναλυτικούς όρους της προκήρυξης.

Στο διαγωνισμό μπορούν να συμμετάσχουν όλοι οι Αρχιτέκτονες μηχανικοί, Διπλωματούχοι Ε.Μ.Π. ή των άλλων Πολυτεχνικών Σχολών της ημεδαπής ή ισότιμων Σχολών αλλοδαπής, μέλη του Τ.Ε.Ε. και οι προς αυτούς εξομοιούμενοι, επίσης μέλη του Τ.Ε.Ε.

Στους συμμετέχοντες στο Διαγωνισμό θα απονεμηθούν τα παρακάτω 5 (πέντε) χρηματικά βραβεία

ΒΡΑΒΕΙΑ
Α΄ 12.050 Ευρώ
Β΄ 10.050 Ευρώ
Γ΄ 7.250 Ευρώ
Δ΄ 6.050 Ευρώ
Ε΄ 4.850 Ευρώ

Η προεκτιμώμενη αμοιβή αρχιτεκτονικής μελέτης διαμορφώσεων για το σύνολο της επιφάνειας του έργου ανέρχεται στο ποσό 100.149,09€.

Η προθεσμία υποβολής των μελετών είναι στις 26 Αυγούστου, μέχρι τις 14:30 μμ.
Η υποβολή των μελετών θα γίνει στη Δημοτική Επιχείρηση Κ. Ε. Κ. Δήμου Κοζάνης (Αργυροκάστρου 13 50100 Κοζάνη)

Επίσης οι μελέτες μπορεί να αποσταλούν στην πιο πάνω διεύθυνση με το Ταχυδρομείο, οπότε η ταχυδρομική σφραγίδα θα πρέπει να είναι εμπρόθεσμη, ή με άλλη μεταφορική εταιρεία, οπότε η μελέτη θα πρέπει να παραδοθεί στην πιο πάνω διεύθυνση μέχρι την ημερομηνία λήξης της υποβολής μελετών του Διαγωνισμού.

Παραλαβή του πλήρους φακέλου της Προκήρυξης μπορεί να γίνει από τους ενδιαφερόμενους, μετά από αίτησή τους, από τα γραφεία των Τεχνικών Υπηρεσιών Κοζάνης Πλ. 28ης Οκτωβρίου 1, 50100 Κοζάνη, ή ταχυδρομικά, με επιμέλεια της ως άνω Υπηρεσίας και έξοδα του ενδιαφερόμενου, από την επομένη της ημερομηνίας δημοσίευσης της Προκήρυξης.

Οι διαγωνιζόμενοι μπορούν να υποβάλλουν εγγράφως τυχόν ερωτήματα για διευκρινίσεις ή συμπληρωματικές πληροφορίες μέχρι τις 27 Ιουνίου.

Στους διαγωνιζόμενους παραδίδονται, μετά από αίτησή τους, τα στοιχεία του διαγωνσιμού (ρυμοτομικό σχέδιο, χάρτες, τοπογραφικό σχέδιο, φωτογραφίες, καανονισμοί λειτουργίες δημόσιου χώρου). Σημειώνεται ότι, εκτός του τοπογραφικού διαγράμματος, που χορηγείται και σε έντυπη μορφή , τα στοιχεία παραδίδονται μόνον σε ψηφιακή μορφή.

Βασικές ημερομηνίες
Τελευταία δημοσίευση : ΤΕΕ 7-6-2010
Ερωτήσεις : έως 27-6
Λήξη προθεσμίας υποβολής μελετών : 26-8

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του δήμου Κοζάνης http://www.kozanh.gr/web/guest/home

 

Share |
 

GreekArchitects Athens

Copyright © 2002 - 2024. Οροι Χρήσης. Privacy Policy.

Powered by Intrigue Digital