ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

13 Νοέμβριος, 2010

Βιντεοσκόπηση ομιλίας Χάος Εν-τάξει

Ο αρχιτέκτονας Δημήτρης Κωστελέτος αναλύει το Χαοτικό, εκείνο που δημιουργεί δυσκολία κατανόησης κατά την επαφή μαζί του.

by Gratv

 


greekarchitects.gr © 2010

 

Ο Δημήτριος Π. Κωστελέτος είναι διπλωματούχος αρχιτέκτων μηχανικός του Ε.Μ.Π. Από το 1980 μέχρι σήμερα διατηρεί αρχιτεκτονικό γραφείο στο κέντρο της Αθήνας.
Έχει κληθεί από διάφορους κοινωνικούς και πολιτιστικούς φορείς και εν συνεχεία οργανώσει σειρά διαλέξεων - ομιλιών σε θέματα σύγχρονης σκέψης, τέχνης και αρχιτεκτονικής. Επιχειρεί να αρθρώσει έναν ολικό λόγο που συνενώνει διαφορετικές περιοχές σκέψης και δημιουργίας. Οι επεξεργασίες του οι οποίες παρουσιάστηκαν στις ομιλίες-διαλέξεις του «Η σημασία του ομοιογενούς χώρου-υποβάθρου μέσα από το έργο τέχνης» (Πολεμικό Μουσείο, 2002), «Θέματα των μορφών» (Στοά του Βιβλίου, 22 Μαρτίου 2002), «Η αντιληπτική διαδικασία-περιοχή του ορίου» (Στοά του Βιβλίου, Απρίλιος 2007), «Σύγχρονο άνοιγμα στον αστερισμό της σκέψης» (Στοά του Βιβλίου, Απρίλιος 2008), «Έννοια και Λειτουργία του θραύσματος. Σχόλια στην Τέχνη, την Αρχιτεκτονική, τη σύγχρονη Σκέψη και την Ψυχική ζωή» ( Βιβλιοκαφέ Έναστρον, Μάρτιος 2010) και απευθύνθηκαν σε ευρύ κοινό, είναι ενδεικτικές και κομβικές στιγμές αυτής της προσπάθειας την τελευταία περίοδο.
Περισσότερα για την εκδήλωση δείτε ΕΔΩ

 

Share |
 

GreekArchitects Athens

Copyright © 2002 - 2024. Οροι Χρήσης. Privacy Policy.

Powered by Intrigue Digital