About us

Συντελεστές

Μίκας Μιχαλάκη

Μίκας Μιχαλάκη (Βιογραφικό)


Γεννήθηκε στη Ρόδο το 1978. Αποφοίτησε από το Τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το 2003. Κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών από το Ε.Μ.Π στον Τομέα Πολεοδομίας & Χωροταξίας. Εκπονεί Διδακτορική Διατριβή στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο με θέμα την προστασία και ένταξη ιστορικών συνόλων στην πόλη - Πόλεις Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς. Συμμετέχει στη διαδασκαλία μαθημάτων Πολεοδομίας στο Τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Ε.Μ.Π. ως επικουρικό προσωπικό από το 2007.

Είναι μέλος σε επιστημονικά σωματεία: ΤΕΕ, ΣΑΔΑΣ, Σύλλογος Αρχιτεκτόνων Δωδεκανήσου, ICOMOS και συνεργάτης της MONUmeNTA.
Εργάστηκε για πολλά χρόνια στο Τμήμα Εκπόνησης και Επίβλεψης Μελετών της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Δωδεκανήσου και παράλληλα υπήρξε εξωτερική συνεργάτης σε τεχνικά γραφεία της Ρόδου. Εργάστηκε για ένα χρόνο σε αρχιτεκτονικό γραφείο στη Μεγάλη Βρετανία, ενώ σήμερα ως αρχιτέκτων μηχανικός και μόνιμη υπάλληλος ανήκει στο δυναμικό της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου Ροδίων.

 

E-mail: mikamichalaki@hotmail.com

GreekArchitects Athens

Copyright © 2002 - 2024. Οροι Χρήσης. Privacy Policy.

Powered by Intrigue Digital