ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ

ΑΛΛΑ

28 Ιανουάριος, 2016

Διεθνής Έκθεση Medwood 2016

Η έκτη κατά σειρά επαγγελματική έκθεση Medwood θα πραγματοποιηθεί 7 με 10 Απριλίου 2016 στο εκθεσιακό κέντρο METROPOLITAN EXPO (Αερολιμένας Αθηνών Ελευθέριος Βενιζέλος).

Κορυφαίες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο τομέα του ξύλου, των υλικών, των νέων τεχνολογιών και μηχανημάτων από την Ελλάδα και από το εξωτερικό θα δώσουν το παρών στη φετινή διοργάνωση.

 

 

Ο αριθμός των εκθετών ξεπέρασε φέτος κάθε προσδοκία έχοντας ως βασικές κατηγορίες εκθεμάτων:  είδη ξυλείας, υλικά επιπλοποιίας και κουζίνας, ξύλινα κουφώματα, πέργκολες, σκεπές/στέγες, decking, πατώματα, εσωτερικές σκάλες, ξύλινα σπίτια, ειδικές κατασκευές, διακοσμητικές επιφάνειες, καινοτόμα υλικά και εργαλεία-μηχανήματα.

Στόχος είναι η ενημέρωση για τις καινοτομίες και τις νέες τάσεις στο design, τη δόμηση, τις νέες τεχνολογίες και την πράσινη αρχιτεκτονική έχοντας πάντα ως πρωταγωνιστή το ξύλο. Η έκθεση απευθύνεται στους επαγγελματίες του χώρου όπως είναι κατασκευαστές επίπλων, έμποροι ξυλείας, ξυλουργοί, αρχιτέκτονες, διακοσμητές, μηχανικοί, ξενοδόχοι και σε όλους όσοι χτίζουν ή ανακαινίζουν. Οι χιλιάδες επισκέπτες  από την Ελλάδα και από χώρες του εξωτερικού αναμένεται να ενθουσιαστούν με τα νέα προϊόντα, τις εντυπωσιακές κατασκευές και τα πρωτοποριακά υλικά που θα συναντήσουν στην έκθεση, με τους επαγγελματίες να τους παρέχουν τις πληρέστερες προτάσεις για τις ανάγκες τους.

Η MEDWOOD 2016  θα υποστηριχτεί από την διοργανώτρια εταιρεία της, Medexpo Α.Ε. μια από τις πιο εξειδικευμένες εταιρείες στο χώρο της διοργάνωσης εκθέσεων και της έκδοσης επαγγελματικών περιοδικών.
Δείτε το event στο FaceBook ΕΔΩ

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την παρουσίαση της έκθεσης στην ιστοσελίδα www.medwood.gr, την σελίδα στο Facebook Medwood ή να επικοινωνείτε στο e-mail: ad@medwood.gr και στο τηλ.: 210 2931011.

 

Share |
 

GreekArchitects Athens

Copyright © 2002 - 2021. Οροι Χρήσης. Privacy Policy.

Powered by Intrigue Digital