ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ

ΑΛΛΑ

11 Ιανουάριος, 2015

Ηλιακοί κάδοι BigBelly από την ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΛΛΑΚΗΣ

Οι ηλιακοί κάδοι BigBelly εκτός από κάδοι είναι ταυτόχρονα σημεία διαφήμισης και hot spot ασύρματου δικτύου για πρόσβαση στο διαδίκτυο. Cry

Η Pollakis Energy βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσει για ένα νέο και καινοτόμο προϊόν συλλογής μικροαπορριμμάτων και ανακυκλώσιμων: Τους «έξυπνους» ηλιακούς κάδους BigBelly

Το ακόλουθο βίντεο παρουσιάζει την τοποθέτηση των ηλιακών κάδων, στο δήμο Μυκόνου

 

Οι ηλιακοί κάδοι συλλογής μικροαπορριμάτων με συμπιεστή BigBelly τείνουν να αντικαταστήσουν σταδιακά πλήρως τους συμβατικούς κάδους συλλογής μικροαπορριμμάτων, έχοντας πολλά πλεονεκτήματα και προσφέροντας πολλαπλά οφέλη.

Η εγκατάσταση τους σε πολλούς δήμους της Αμερικής και της Ευρώπης άρχισε από το 2010 και από τις αρχές του 2014 ξεκίνησε και εξαπλώνεται γοργά η εγκατάσταση τους σε αρκετούς δήμους και στην Ελλάδα με πολύ μεγάλη επιτυχία και σε ιδιαίτερα «δύσκολους» Δήμους όπως είναι η Μύκονος και ιδιαίτερα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Οι ηλιακοί κάδοι BigBelly εκτός από κάδοι είναι ταυτόχρονα σημεία διαφήμισης και hot spot ασύρματου δικτύου για πρόσβαση στο διαδίκτυο.Είναι κατασκευασμένοι από μεταλλικό ανθεκτικό αλουμινένιο πλαίσιο και είναι κλειστού τύπου. Έχουν απόλυτη ανθεκτικότητα στις πολύ χαμηλές και πολύ υψηλές θερμοκρασίες, κλιματολογικές μεταβολές (και μάλιστα απότομες) και σε χημικές αντιδράσεις.

Οι κάδοι συνοδεύονται από εγγύηση καλής λειτουργίας που καλύπτει αστοχία υλικών, διάρκειας τουλάχιστον 2 ετών από την ημερομηνία παράδοσης.

Η εταιρεία μας θα αναλάβει όλες τις εργασίες σε σχέση με την εγκατάσταση των κάδων, καθώς επίσης και την μεταφορά τους προς τους χώρους της εγκατάστασης τους.

Η προμήθεια και εγκατάσταση των κάδων αυτών μπορεί επίσης να χρηματοδοτηθεί και μέσα από διάφορα συγχρηματοδοτούμενα προγράμματα όπως η Αστική ανάπτυξη και το Πράσινο ταμείο.

Επίσης, χάρη στο κλειστό σχεδιασμό τους, μπορούν να σταματήσουν το φαινόμενο της υπερχείλισης τους, και έτσι εμποδίζεται η πρόσβαση σε ποντίκια, γάτες, σκύλους και έντομα, αλλά και οι μυρωδιές που οφείλονται στη ζύμωση των απορριμμάτων. Αυτό έχει μεγάλο όφελος για την δημόσια υγεία και βοηθάει στην καλή εικόνα του κάθε Δήμου / Πελάτη.

Τέλος, ο άψογος σχεδιασμός τους και η κομψή εμφάνιση τους δεν θυμίζει σε τίποτα κάδο και σκουπίδια, αλλά κάτι τεχνολογικά διαφορετικό.

 

 

ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Οι Κάδοι Μικροαπορριμματων και ανακύκλωσης:

1. αποτελούνται από μεταλλικό ανθεκτικό αλουμινένιο πλαίσιο και διαθέτουν δυνατότητα πλήρωσης με απορρίμματα άνω των 400 λίτρων έκαστος.

2. είναι κλειστού τύπου

3. διαθέτουν ικανό συμπιεστή (που δουλεύει με ηλιακή ενέργεια) ο οποίος αυξάνει την χωρητικότητα τους έως και έξι φορές.

4. διαθέτουν αισθητήρες και ελέγχουν την πληρότητα τους σε απορρίμματα ή ανακυκλώσιμα. Μόλις οι κάδοι γεμίζουν (στο ποσοστό που επιθυμεί ο κάθε πελάτης), εμφανίζουν ένδειξη πληρότητας η οποία είναι χρήσιμη για το προσωπικό της Υπηρεσίας Καθαριότητας ή τον υπεύθυνο καθαριότητας

5. μεταδίδουν δεδομένα μέσω δικτύου κινητής τηλεφωνίας, WiFi, 3G, ή άλλο σύστημα τηλεματικής, τα οποία θα παραλαμβάνονται από τον υπεύθυνο καθαρισμού και θα αξιοποιούνται για να μειωθούν τα κόστη της αποκομιδής μικροαπορριμμάτων.

6. διαθέτουν ηλιακό συλλέκτη, ο οποίος φορτίζει μπαταρία, η οποία τροφοδοτεί τον συμπιεστή, τους αισθητήρες και το σύστημα μετάδοσης δεδομένων.

7. διαθέτουν κλειδαριά για να μην παραβιάζονται.

8. μπορούν να φέρουν τη δυνατότητα ενημερωτικού, υπέρ της προστασίας του περιβάλλοντος ή άλλου μηνύματος, αν χρειαστεί.

9. είναι πολύ γνωστού Αμερικάνικου οίκου ο όποιος είναι ευρέως διαδεδομένος στην Ευρώπη (Γερμανία, Αυστρία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ελβετία, κ.α.) και στον κόσμο και έχουν ήδη τοποθετηθεί σε αντίστοιχους δήμους και περιφέρειες ανά την Ευρώπη, όπως και στην Ελλάδα (Δήμος Μυκόνου, Δήμος Ψυχικού, Δήμος Ύδρας και Δήμος Κηφισιάς) επίσης υπάρχει πολύ μεγάλη εμπειρία από την τοποθέτηση τους.

10. υπάρχει δυνατότητα χρήσης τους για διαφημιστικούς σκοπούς (ντύνονται εύκολα για διαφημιστική εκστρατείας ανά πάσα στιγμή)

11. εφοδιάζονται με εσωτερικό ασύρματο «router» και παρέχουν ασύρματο διαδίκτυο με πλήρη κάλυψη (αυτή η υπηρεσία παρέχετε με περεταίρω χρέωση)

12. κατά την παράδοση τους συνοδεύονται από βιβλίο χειρισμού και συντήρησης, στην ελληνική γλώσσα, κατάλογο ανταλλακτικών και λεπτομέρειες για τα  εργαλεία συντήρησης.

 

Pollakis Energy

Θερμοπυλών 3 - 152 33 Χαλάνδρι - Αθήνα

(+30) 210.68.51.141
http://www.pollakis-energy.gr
contact@pollakis-energy.gr

 

 

 

 

 

Share |
 

GreekArchitects Athens

Copyright © 2002 - 2021. Οροι Χρήσης. Privacy Policy.

Powered by Intrigue Digital