ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ

ΑΛΛΑ

Ημερίδα RE-INNOVATION

06 Φεβρουάριος, 2016

Ημερίδα RE-INNOVATION

Στο πλαίσιο της έκθεσης DOMOTEC πραγματοποιείται η ημερίδα RE-INNOVATION: Οι νέες τάσεις στη σύγχρονη σχεδίαση και ανοικοδόμηση κτιρίων και επαγγελματικών χώρων.

Ομιλητές παγκοσμίου φήμης παρουσιάζουν στις εκδηλώσεις της DOMOTEC και της BUILDING GREEN θέματα αιχμής για το μέλλον της δόμησης και όλες τις νέες τάσεις για την ανακαίνιση κτιρίων στην Ελλάδα και όλο τον κόσμο!

Οι εκδηλώσεις αυτές, θα αποτελέσουν σημείο συνάντησης του κλάδου για αρχιτέκτονες, μηχανικούς, διακοσμητές, τεχνικές εταιρείες και γραφεία μελετών που θα λάβουν πλήρη ενημέρωση σε όλα τα θέματα που τους αφορούν άμεσα:


Παρασκευή 8 Απριλίου / 17.00 - 19.00
Συνεδριακή Αίθουσα C2

RE-INNOVATION

Οι νέες τάσεις στη σύγχρονη σχεδίαση και ανοικοδόμηση κτιρίων και επαγγελματικών χώρων. Διακεκριμένοι ξένοι και Έλληνες ομιλητές παρουσιάζουν πρότυπα και case studies σχετικά με ανακαινίσεις, αναπλάσεις χώρων και κτιρίων και την ενεργειακή τους απόδοση. Η εκδήλωση αφορά στους αρχιτέκτονες, μηχανικούς, σχεδιαστές, διακοσμητές καθώς και στον κλάδο της δόμησης και των ξενοδοχείων.

 

17:00 - 17:15 : Welcome

17:15 - 17:30 : Ένα όραμα για το μέλλον της φιλοξενίας: τρεις αρχές στο design που δίνουν έμφαση στην αξία των ανθρώπων - Enrico Glauco Cleva, Αrchitect (Βιογραφικό Σημείωμα)

 

17:30 - 17:45 : Δημιουργική καθαρά μηδενική ενέργεια στο σύγχρονο αρχιτεκτονικό σχεδιασμό - Maurizio Favetta, Αrchitect (Βιογραφικό Σημείωμα)

 

17:45 - 18:00 : Παρουσίαση του πρώτου κτίριου LEED Platinum στην Ελλάδα: Νηπιαγωγείο "Ιωάννης Μ. Καρράς" του Ελληνοαμερικανικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος. - Μαρία Στεφανίδου, Αρχιτέκτων-Μηχανικός (Βιογραφικό Σημείωμα)

 

H ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ.

Περιορισμένες θέσεις για την προεγγραφή σας στην εκδήλωση πατήστε εδώ

Share |

Σχετικές Δημοσιεύσεις:

     

    GreekArchitects Athens

    Copyright © 2002 - 2021. Οροι Χρήσης. Privacy Policy.

    Powered by Intrigue Digital