ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ

ΑΛΛΑ

Σεμινάριο στη Διεθνή Έκθεση Medwood 2016

04 Φεβρουάριος, 2016

Σεμινάριο στη Διεθνή Έκθεση Medwood 2016

Οι επισκέπτες εκτός από την πλήρη ενημέρωση για όλα τα νέα προϊόντα, θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μέρος στο σεμινάριο με θέμα: «Το ξύλο στη βιοκλιματική αρχιτεκτονική». (Κυριακή 10 Απριλίου 2016)Embarassed

Η έκτη κατά σειρά επαγγελματική έκθεση Medwood θα πραγματοποιηθεί 7 με 10 Απριλίου στο εκθεσιακό κέντρο METROPOLITAN EXPO (Αερολιμένας Αθηνών Ελευθέριος Βενιζέλος).

Στόχος της έκθεσης είναι η ενημέρωση για τις καινοτομίες και τις νέες τάσεις στο design, τη δόμηση, τις νέες τεχνολογίες και την πράσινη αρχιτεκτονική έχοντας πάντα ως πρωταγωνιστή το ξύλο.

Οι επισκέπτες εκτός από την πλήρη ενημέρωση για όλα τα νέα προϊόντα,  θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μέρος στο σεμινάριο με θέμα: «Το ξύλο στη βιοκλιματική αρχιτεκτονική» που θα διεξαχθεί κατά τη διάρκεια του Building Green Open Space 2016 την Κυριακή 10 Απριλίου 2016.

11:15 «Ο σκιασμός στον Βιοκλιματικό σχεδιασμό ενός κτιρίου»

Ομιλία από τον καθηγητή Τουλιάτο Π.
Ομότιμος Καθηγητής του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, Σχολής Αρχιτεκτόνων Μηχανικών. Έχει κάνει ειδικές διαλέξεις πάνω στην αρχιτεκτονική και τη σεισμική συμπεριφορά ξύλινων κατασκευών. Έχει ασχοληθεί με μεγάλης κλίμακας κατασκευές - ανακαινίσεις παλαιών κατασκευών και σχεδιασμό ελαφρών κατασκευών από ξύλο.

Head of department of Architecture Frederick University.

11:50 «Φυσικό ξύλο, φυσικά»

Ομιλία από τον Σοτοβίκη Δ.
Ο Διονύσης Σοτοβίκης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1970. Από το 1991 έως το 1996 σπούδασε Αρχιτεκτονική στην Architectural Association (AA) στο Λονδίνο. Το 2015 εκλέχτηκε Γενικός Γραμματέας του Ελληνικού Ινστιτούτου Αρχιτεκτονικής, ενώ διατηρεί το δικό του αρχιτεκτονικό γραφείο, στο WORKSHOP, σε έναν πολυεπίπεδο χώρο δημιουργίας και έκθεσης. Έχει σχεδιάσει και υλοποιήσει πλήθος έργων σε όλη την Ελλάδα, αλλά και στη Νέα Υόρκη και στην Κύπρο.

12:25 «Ο ρόλος του ξύλου ως ένα εξαιρετικά χρήσιμο υλικό στην σύγχρονη αρχιτεκτονική»

Ομιλία από τον Δρ.Νταλό Γ.
Καθηγητής Τεχνολογίας Ξύλου, Τμήμα Σχεδιασμού και Τεχνολογίας Ξύλου και Επίπλου.

Το σεμινάριο έχει ώρα προέλευσης στις 11.00, θα διαρκέσει έως τη 13:00 και η συμμετοχή είναι δωρεάν. Οι εγγραφές γίνονται έως 8 Απριλίου 2016 στο e-mail: seminars@medwood.gr.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την παρουσίαση της έκθεσης στην ιστοσελίδα www.medwood.gr, την σελίδα στο Facebook Medwood ή να επικοινωνείτε στο e-mail: ad@medwood.gr και στο τηλ.: 210 2931011.

 

 

 

Share |
 

GreekArchitects Athens

Copyright © 2002 - 2021. Οροι Χρήσης. Privacy Policy.

Powered by Intrigue Digital