ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ

ΑΛΛΑ

10 Σεπτέμβριος, 2015

Σημαντικές εξελίξεις στην Πολυτεχνική Σχολή του Μητροπολιτικού Κολλεγίου

Το πρώτο bachelor Αρχιτεκτονικής με πιστοποίηση RIBA και νέα συνεργασία με το διακεκριμένο University of Portsmouth για μεταπτυχιακά προγράμματα.

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο με 33 χρόνια εμπειρίας (από το 1982) στην ιδιωτική εκπαίδευση έχει καθιερωθεί ως η κορυφαία επιλογή ποιοτικών σπουδών Πανεπιστημιακού επιπέδου στη χώρα μας. Ξεχωρίζει για το υψηλό ακαδημαϊκό του κύρος, διαθέτει υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, βιβλιοθήκη χιλιάδων τίτλων και πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια ανά ειδικότητα.

 

 

Την τελευταία δεκαετία το Κολλέγιο έχει εδραιωθεί και στο χώρο των πολυτεχνικών σπουδών, έχοντας ολοκληρώσει ένα σημαντικό έργο: την 1η ιδιωτική Πολυτεχνική Σχολή στην Ελλάδα - σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη - με τη συνεργασία του δημόσιου βρετανικού Πανεπιστημίου University of East London, που προσφέρει αναγνωρισμένα προπτυχιακά προγράμματα Αρχιτεκτονικής, Πολιτικών Μηχανικών και Ηλεκτρολόγων - Ηλεκτρονικών Μηχανικών, επαγγέλματα που μέχρι σήμερα συναντούσε κανείς αποκλειστικά και μόνο στις δημόσιες πολυτεχνικές σχολές. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη και πληρέστερη ιδιωτική Πολυτεχνική Σχολή στη χώρα μας και το υψηλό επίπεδο σπουδών υποστηρίζεται από τη μεγαλύτερη επένδυση σε σύγχρονα εξειδικευμένα εργαστήρια και εξοπλισμό.

Τη φετινή χρονιά δύο ακόμη σημαντικά βήματα επιτελέστηκαν, στο πλαίσιο της διαρκούς ανάπτυξης της Πολυτεχνικής Σχολής του Μητροπολιτικού Κολλεγίου:

- Το πρόγραμμα της Αρχιτεκτονικής είναι το πρώτο και μοναδικό bachelor που προσφέρεται στην Ελλάδα και είναι πιστοποιημένο από το RIBA (Royal Institute of British Architects), το Βασιλικό Ινστιτούτο των Βρετανών Αρχιτεκτόνων, γεγονός που διασφαλίζει την υψηλή εκπαιδευτική ποιότητα του προγράμματος καθώς και την επαγγελματική καταλληλότητα των αποφοίτων.
- Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο σύναψε συνεργασία με το University of Portsmouth - ένα από τα καλύτερα Βρετανικά Πανεπιστήμια - και ανακοινώνει την έναρξη δύο νέων μεταπτυχιακών προγραμμάτων στην Αρχιτεκτονική και τους Πολιτικούς Μηχανικούς, τα μοναδικά στο είδος τους που προσφέρονται στην Ελλάδα σε συνεργασία με Βρετανικό Πανεπιστήμιο.

Έτσι, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο προσφέρει από το Σεπτέμβριο του 2015 τα εξής πέντε αναγνωρισμένα bachelors και masters Πολυτεχνικών Επιστημών:

- ΒΑ (Hons) Architecture (RIBA part 1) (Αρχιτεκτονική)
- BEng (Hons) Civil Engineering and Construction (Πολιτικών Μηχανικών)
- BEng (Hons) Electrical and Electronic Systems (Ηλεκτρολόγων - Ηλεκτρονικών Μηχανικών)
- MArch Architecture and Urbanism (Μεταπτυχιακό στην Αρχιτεκτονική)
- MSc Civil Engineering (Μεταπτυχιακό Πολιτικών Μηχανικών)

Εάν σκέφτεστε το επόμενο βήμα στις σπουδές σας επικοινωνήστε με το Κέντρο Εγγραφών του Μητροπολιτικού Κολλεγίου στο 210 6199891 [Αθήνα (κέντρο), Μαρούσι και Πειραιάς] και 2310 241010 [Θεσσαλονίκη], προκειμένου να εξασφαλίσετε άμεσα μια θέση στα νέα τμήματα της Πολυτεχνικής Σχολής.

 

 

Περισσότερες πληροφορίες στο www.mitropolitiko.edu.gr

Share |
 

GreekArchitects Athens

Copyright © 2002 - 2021. Οροι Χρήσης. Privacy Policy.

Powered by Intrigue Digital