ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ

ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ

Διαχωριστικά γραφείου WGL13

17 Φεβρουάριος, 2016

Διαχωριστικά γραφείου WGL13

Η νέα σειρά χωρισμάτων WGL13 της TOPOS δίνει τη δυνατότητα σε κάθε εταιρία να δημιουργήσει άνετους, λειτουργικούς και εργονομικούς χώρους γραφείων.

Η νέα σειρά χωρισμάτων WGL13 της TOPOS - έπιπλα γραφείου δίνει τη δυνατότητα σε κάθε εταιρία να δημιουργήσει άνετους, λειτουργικούς και εργονομικούς χώρους γραφείων. Το λεπτό τους προφίλ προσφέρει στα χωρίσματα γραφείου διακριτικότητα αφήνοντας σχεδόν μηδενικό αποτύπωμα στο χώρο, ενώ οι πόρτες φτάνοντας ως την οροφή χαρίζουν αφαιρετική αισθητική.

 

 

Στα χωρίσματα της WGL13 μπορούν να τοποθετηθούν διάφανες, ή ημιδιάφανες μεμβράνες που προσφέρουν κάλυψη, χωρίς όμως να στερούν την ορατότητα προς τα έξω. Τα χωρίσματα γραφείου WGL13, στη βασική τους κατηγορία, παρέχουν εξαιρετική ηχομόνωση, ενώ ταυτόχρονα υπάρχει η δυνατότητα τοποθέτησης κρυστάλλων με ειδικές ημομονωτικές μεμβράνες. Τέλος, όπως όλα τα διαχωριστικά της TOPOS, έτσι και η σειρά WGL13 διακρίνεται για την ευελιξία της στο χώρο, αφού μπορούν να αφαιρεθούν και να επανατοποθετηθούν χωρίς χρονοβόρες εργασίες ή κόστος.

Share |
 

GreekArchitects Athens

Copyright © 2002 - 2021. Οροι Χρήσης. Privacy Policy.

Powered by Intrigue Digital