ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΕΣ ΜΑΤΙΕΣ

 

Αρχιτεκτονική εν μέσω κρίσεως. Η Συζήτηση 3ης ημέρας

17 Μάρτιος, 2012

Αρχιτεκτονική εν μέσω κρίσεως. Η Συζήτηση 3ης ημέρας

Η συζήτηση (ύστερα και απο τις ομιλίες) της τρίτης ημέρας που πραγματοποιήθηκε στις ζωντανές e-διαλέξεις του gratv. (& ανοιχτή πρόσκληση στο διάλογο)Cry


Το GreekArchitects διοργάνωσε για πρώτη φορά στην Ελλάδα (ίσως και παγκοσμίως) την πρώτη αρχιτεκτονική ζωντανή διάλεξη, διάρκειας 3 ημερών, με θέμα: "Αρχιτεκτονική εν μέσω κρίσεως, αλλά και μετά από αυτήν". (Περισσότερες λεπτομέρειες δείτε ΕΔΩ)

16 διακεκριμένοι ομιλητές, διδάσκοντες και διδάσκουσες αρχιτεκτονικών σχολών, αλλά και από το χώρο της αρχιτεκτονικής εφαρμογής, απάντησαν σε "πραγματικό χρόνο" στα ερωτήματα των τηλεθεατών. Η συμβολή τους ήταν εξαιρετικά σημαντική και τους ευχαριστούμε θερμά.

Τυπικά αναφέρουμε ότι υπήρχε μια σταθερή τηλεθέαση 180 έως 320 θεατών τις 3 ημέρες των διαλέξεων, ενώ το gratv επισκέφτηκαν σταδιακά την ώρα των ζωντανών εκπομπών περίπου 2000 θεατές. Επίσης, σημαντική επισκεψημότητα στο gratv παρατηρήθηκε στις απογευματινές επαναλήψεις (16,17,18 Ιανουαρίου 2012) που πραγματοποιήθηκαν. Ίσως όμως το σημαντικότερο στοιχείο, να αποτελεί το γεγονός της καταγραφής των ομιλιών και της προβολής τους από τους αναγνώστες μας on demand.

Σας ενημερώνουμε ότι σταδιακά θα δημοσιευτούν όλες οι ομιλίες (& οι συζητήσεις - απαντήσεις στα ερωτήματα) τις προσεχείς ημέρες και στη συνέχεια θα παρουσιάσουμε ένα εκτενές (αρχειακό) αφιέρωμα για τη δράση με όλα τα βίντεο, φωτογραφίες και κείμενα των συμμετεχόντων. Επίσης, στο τελικό αφιέρωμα θα παρουσιάσουμε τις διαλέξεις και όπως μεταδόθηκαν ζωντανά από το gratv.

Ανοιχτή πρόσκληση. Ο διάλογος συνεχίζεται. Μπορείτε να αποστέλλετε κείμενα σας και σε σχέση με τις διαλέξεις που πραγματοποιήθηκαν, τα οποία θα δημοσιευτούν στην ενότητα διάλογος. (Τα κείμενα οφείλουν να είναι ενυπόγραφα και το λιγότερο 200 λέξεις)

Ακολούθως παρακολουθήστε τη συζήτηση - διάλογο (μετά και τις ομιλίες) που πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της εκδήλωσης.

 

18/01/2012: Α. Τριποδάκης, Γιάννη Κίζης, Σοφία Τσιράκη, Γιώργος Αγγελής, Θεώνη Ξάνθη, Αλέξιος Τζομπανάκης.


Οι χρήστες μπορούν πατώντας την ένδειξη H.D. στον player να ενεργοποιήσουν ή απενεργοποιήσουν την υψηλή ποιότητα προβολής
Η προβολή H.D. προτείνεται για υψηλές ταχύτητες σύνδεσης. greekarchitects.gr © 2012

 

Share |

Σχετικές Δημοσιεύσεις:

 

GreekArchitects Athens

Copyright © 2002 - 2020. Οροι Χρήσης. Privacy Policy.

Powered by Intrigue Digital