ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

17 Οκτώβριος, 2011

GRA REVIEW 01 (preview)

Το GreekArchitects.gr παίρνει την πρωτοβουλία για την έκδοση ενός  αρχιτεκτονικού περιοδικού με την ονομασία GRA Review. Διαβάστε το πρώτο τεύχος. (85 σελίδες NOW FREE)

Δείτε το demo του GRA REVIEW 01 (περιεχόμενα, επιλεγμένες σελίδες)
(NOW FREE) Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στο GRA Review 01 θα πρέπει να είστε GOLD Member >>>


Copyright © greekarchitects.gr Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή του Περιεχομένου

 

Το GRA Review σας παρέχει τη δυνατότητα να το διαβάσετε on line ή να το "κατεβάσετε" στον υπολογιστή σας.

 

GRA REVIEW 01 >>>

(Πλήρης  πρόσβαση 85 σελίδες)

 


 

Οι εταιρίες που επιθυμούν να συμμετέχουν στις χορηγίες του GRA Review, μπορούν να δουν αναλυτικές πληροφορίες ΕΔΩ

 

Λίγα λόγια - συμμετοχή

Το νέο περιοδικό εκδίδεται και διανέμεται μέσω διαδικτύου σε μορφή pdf και flip book από το greekarchitects.gr. Πλαισιώνεται με συντακτική και επιστημονική επιτροπή, στοχεύει στην περαιτέρω ανάπτυξη του επιστημονικού λόγου για την αρχιτεκτονική, στην προώθηση και στην αναβάθμιση του αρχιτεκτονικού διαλόγου στην Ελλάδα καθώς και στη δημοσιοποίηση αξιόλογων έργων και μελετών.

Το 1ο τεύχος έχει ως θέμα: "η αρχιτεκτονική στο τοπίο". Γράφουν σε αυτό, μεταξύ άλλων, οι Ζήσης Κοτιώνης, Ασπασία Κουζούπη, Τάσης Παπαϊωάννου, Γιάννης Κίζης κα. (δείτε περιεχόμενα παραπάνω demo)

Το 2ο τεύχος του GRA Review, έχει ως θέμα: "αρχιτεκτονική δίπλα στο νερό". Παρουσιάζονται σε αυτό, μεταξύ άλλων, το έργο για την ανάπλαση της Νέας Παραλίας Θεσσαλονίκης των Π. Νικηφορίδη και B. Cuomo, η μελέτη του Renzo Piano για το φαληρικό όρμο, η ανάπλαση σε πάρκο στο Κερατσίνι της ομάδας ΜΕΤΑ-Αρχιτεκτονική, το έργο της γλύπτριας τοπίου Νέλλας Γκόλαντα, ενώ δημοσιεύεται συνέντευξη του visual artist Θάνου Κλωνάρη.

 

Το 3ο τεύχος για το α' εξάμηνο του 2012 θα έχει ως θέμα: "νέες εμπειρίες σε χώρους φιλοξενίας".

Διευθυντής του GRA Review είναι ο αρχιτέκτων Βασίλης Μιστριώτης, ενώ αρχισυντάκτης ο αρχιτέκτων Μανώλης Αναστασάκης. Επιστημονική επιτροπή οι καθηγητές Νίκος Καλογήρου, Κωνσταντίνος Πατέστος και Ελένη Τάτλα.

Για το 3ο τεύχος, αλλά και για τα επόμενα για τα οποία η θεματολογία τους θα ανακοινώνεται εγκαίρως, καλούμε τους συναδέλφους και ενδιαφερόμενους να προτείνουν κείμενα και έργα τα οποία μπορούν να ενταχθούν στο προγραμματισμένο θεματικό περιεχόμενο του κάθε τεύχους. Για τα κείμενα, οι συγγραφείς μπορούν να προτείνουν και να στέλνουν στην αρχισυνταξία του περιοδικού μία περίληψη έως 300 λέξεις, για δε τα έργα και τις μελέτες, οι μελετητές μπορούν να προτείνουν και να στέλνουν για κάθε πρότασή τους 5 επιλεγμένα σχέδια και εικόνες καθώς και κείμενο έως 300 λέξεις.

Η επικοινωνία με το περιοδικό Gra Review θα γίνεται με τον αρχισυντάκτη Μανώλη Αναστασάκη στο email: info@greekarchitects.gr (κάθε email έως 5MB, με την ένδειξη GRA Review)

Στη νέα μας προσπάθεια η συμβολή και η συνεργασία των αρχιτεκτόνων που θελήσουν να συνεργαστούν και να συμμετέχουν στο κάθε τεύχος θα είναι καθοριστική για το περιεχόμενό του αλλά και για την επίτευξη των στόχων του περιοδικού.

(Ενδέχεται τα τεύχη κάθε έτους να διανέμονται και σε ειδική έκδοση έντυπης μορφής)

 

Χορηγίες >>>

 

 

Copyright © greekarchitects.gr – Αναγνωρίζετε ότι η Υπηρεσία περιέχει πληροφορίες, λογισμικό, γραφικά και άλλο υλικό που προστατεύεται από δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας, σήματα, εμπορικά μυστικά και άλλα δικαιώματα ιδιοκτησίας και ότι αυτά τα δικαιώματα είναι έγκυρα και προστατευμένα. Δεν μπορείτε να αλλοιώσετε, να εκδώσετε, να μεταφέρετε ή να συμμετέχετε στη μεταφορά ή πώληση, να δημιουργήσετε παράγωγη δουλειά ή να εκμεταλλευτείτε καθ’ οιονδήποτε τρόπο μερικό ή ολικό το Περιεχόμενο. Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή του Περιεχομένου, είτε πρόκειται για έντυπη, ηλεκτρονική ή οποιαδήποτε άλλη μορφή χωρίς προηγούμενη άδεια από τον πνευματικό ιδιοκτήτη.

Share |

Σχετικές Δημοσιεύσεις:

 

GreekArchitects Athens

Copyright © 2002 - 2021. Οροι Χρήσης. Privacy Policy.

Powered by Intrigue Digital