ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

GRA REVIEW 07 (preview)

14 Αύγουστος, 2014

GRA REVIEW 07 (preview)

Κυκλοφόρησε το 7ο τεύχος του αρχιτεκτονικού περιοδικού GRA Review με θέμα: Μουσεία και εκθεσιακοί χώροι (150 σελίδες)

Σας ενημερώνουμε ότι θα πραγματοποιηθεί και έκδοση έντυπης - συλλεκτικής μορφής σε περιορισμένα αντίτυπα. Η διάθεση των περιοδικών θα πραγματοποιηθεί μόνο κατόπιν εκδήλωσης ενδιαφέροντος στο info@greekarchitects.gr (όνομα, τηλέφωνο) Η τιμή του υπολογίζεται στα 35 euro. (150 σελίδες)


Δείτε το demo του GRA REVIEW 07 (περιεχόμενα, επιλεγμένες σελίδες)
Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στο GRA Review 07 θα πρέπει να είστε GOLD Member >>>


(Δελτίο Τύπου, ΜΜΕ >>>)
(Χορηγίες - Κόστος συμμετοχής >>>)

Copyright © greekarchitects.gr Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή του Περιεχομένου

GRA REVIEW 07 >>>
Πλήρης πρόσβαση 150 σελίδες - Ηigh Quality


<<< Παλαιότερα Τεύχη

 

 

GRA REVIEW & Συμμετοχή

by greekarchitects.gr

Κυκλοφορεί το 7ο τεύχος του εξαμηνιαίου αρχιτεκτονικού περιοδικού GRA Review.
Tο GRA Review εκδίδεται και διανέμεται μέσω διαδικτύου σε μορφή pdf από το greekarchitects.gr

Το περιοδικό πλαισιώνεται από συντακτική και επιστημονική επιτροπή και στοχεύει στην περαιτέρω ανάπτυξη του επιστημονικού λόγου για την αρχιτεκτονική, στην προώθηση και στην αναβάθμιση του αρχιτεκτονικού διαλόγου στην Ελλάδα καθώς και στη δημοσιοποίηση αξιόλογων έργων και μελετών.

Το 7ο τεύχος του GRA Review έχει ως θέμα: "Μουσεία και εκθεσιακοί χώροι". Επιλέγουμε το συγκεκριμένο θέμα αρχιτεκτονικών έργων που σκοπό έχουν την ανάδειξη και συνδιαλλαγή με εικαστικά εκθέματα μικρής και μεγάλης κλίμακας. Μουσειακοί αλλά και εκθεσιακοί χώροι ενδιαφέρουν και συνθέτουν τον κορμό του τεύχους. Παρουσιάζονται θεωρητικά κείμενα των Αρτέμιδος Ποταμιάνου καιΚωσταντή Κίζη, συνέντευξη με την εικαστικό Georgia Kotretsos καθώς και 9 έργα και μελέτες μουσείων και χώρων τέχνης σε Ελλάδα και Κύπρο.  (Δείτε περιεχόμενα στο παραπάνω demo)

Το επόμενο 8ο τεύχος για το πρώτο εξάμηνο του 2014 θα έχει ως θέμα: "ΑΘΗΝΑ 2020" και θα παρουσιάζει τα προγραμματιζόμενα μεγάλα έργα των επόμενων ετών για την Αθήνα όπου και θα συμμετέχουν σημαντικές προσωπικότητες της ελληνικής και παγκόσμιας αρχιτεκτονικής κοινότητας.

Διευθυντής του GRA Review είναι ο αρχιτέκτων Βασίλης Μιστριώτης, ενώ αρχισυντάκτης ο αρχιτέκτων Μανώλης Αναστασάκης. Επιστημονική επιτροπή οι καθηγητές Νίκος Καλογήρου, Κωνσταντίνος Πατέστος και Ελένη Τάτλα.

Συμμετοχή

Για το 8ο τεύχος, αλλά και για τα επόμενα για τα οποία η θεματολογία τους θα ανακοινώνεται εγκαίρως, καλούμε τους συναδέλφους και ενδιαφερόμενους να προτείνουν κείμενα και έργα τα οποία μπορούν να ενταχθούν στο προγραμματισμένο θεματικό περιεχόμενο του κάθε τεύχους. Για τα κείμενα, οι συγγραφείς μπορούν να προτείνουν και να στέλνουν στην αρχισυνταξία του περιοδικού μία περίληψη έως 300 λέξεις, για δε τα έργα και τις μελέτες, οι μελετητές μπορούν να προτείνουν και να στέλνουν για κάθε πρότασή τους 5 επιλεγμένα σχέδια και εικόνες καθώς και κείμενο έως 300 λέξεις.

Η επικοινωνία με το περιοδικό Gra Review θα γίνεται με τον αρχισυντάκτη Μανώλη Αναστασάκη στο email: info@greekarchitects.gr (κάθε email έως 10MB, με την ένδειξη GRA Review)

Στη νέα μας προσπάθεια η συμβολή και η συνεργασία των αρχιτεκτόνων που θελήσουν να συνεργαστούν και να συμμετέχουν στο κάθε τεύχος θα είναι καθοριστική για το περιεχόμενό του αλλά και για την επίτευξη των στόχων του περιοδικού.

(Ενδέχεται τα τεύχη κάθε έτους να διανέμονται και σε ειδική έκδοση έντυπης μορφής)

Copyright © greekarchitects.gr - Αναγνωρίζετε ότι η Υπηρεσία περιέχει πληροφορίες, λογισμικό, γραφικά και άλλο υλικό που προστατεύεται από δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας, σήματα, εμπορικά μυστικά και άλλα δικαιώματα ιδιοκτησίας και ότι αυτά τα δικαιώματα είναι έγκυρα και προστατευμένα. Δεν μπορείτε να αλλοιώσετε, να εκδώσετε, να μεταφέρετε ή να συμμετέχετε στη μεταφορά ή πώληση, να δημιουργήσετε παράγωγη δουλειά ή να εκμεταλλευτείτε καθ' οιονδήποτε τρόπο μερικό ή ολικό το Περιεχόμενο. Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή του Περιεχομένου, είτε πρόκειται για έντυπη, ηλεκτρονική ή οποιαδήποτε άλλη μορφή χωρίς προηγούμενη άδεια από τον πνευματικό ιδιοκτήτη.

 

Share |

Σχετικές Δημοσιεύσεις:

 

GreekArchitects Athens

Copyright © 2002 - 2021. Οροι Χρήσης. Privacy Policy.

Powered by Intrigue Digital