ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

GRA REVIEW 08/09 (preview)

18 Ιούνιος, 2015

GRA REVIEW 08/09 (preview)

Κυκλοφορεί το διπλό, 8ο-9ο τεύχος, του εξαμηνιαίου αρχιτεκτονικού περιοδικού GRA Review με θέμα: "ΑΘΗΝΑ 2020"

Σας ενημερώνουμε ότι θα πραγματοποιηθεί και έκδοση έντυπης - συλλεκτικής μορφής σε περιορισμένα αντίτυπα. Η διάθεση των περιοδικών θα πραγματοποιηθεί μόνο κατόπιν εκδήλωσης ενδιαφέροντος στο info@greekarchitects.gr (όνομα, τηλέφωνο) Η τιμή του υπολογίζεται στα 30 euro. (182 σελίδες)


Δείτε το demo του διπλού τεύχους GRA REVIEW 08/09 (περιεχόμενα, επιλεγμένες σελίδες)
Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στο GRA Review θα πρέπει να είστε GOLD Member >>>


(Δελτίο Τύπου, ΜΜΕ >>>)
(Χορηγίες - Κόστος συμμετοχής >>>)

Copyright © GreekArchitects.gr Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή του Περιεχομένου

 

GRA REVIEW 08/09 >>>
Πλήρης πρόσβαση - 182 σελίδες - Ηigh Quality


<<< Παλαιότερα Τεύχη

 

 

GRA REVIEW & Συμμετοχή

by greekarchitects.gr

Κυκλοφορεί το διπλό 8ο -9ο τεύχος του εξαμηνιαίου αρχιτεκτονικού περιοδικού GRA Review.
Tο GRA Review εκδίδεται και διανέμεται μέσω διαδικτύου σε μορφή flip & pdf από το GreekArchitects.gr Το διπλό αυτό τεύχος προγραμματίζεται να κυκλοφορήσει και σε έντυπη μορφή σε περιορισμένα αντίτυπα.

Το περιοδικό πλαισιώνεται από συντακτική και επιστημονική επιτροπή και στοχεύει στην περαιτέρω ανάπτυξη του επιστημονικού λόγου για την αρχιτεκτονική, στην προώθηση και στην αναβάθμιση του αρχιτεκτονικού διαλόγου στην Ελλάδα καθώς και στη δημοσιοποίηση αξιόλογων έργων και μελετών.

Το 8ο -9ο τεύχος του GRA Review έχει ως θέμα: "ΑΘΗΝΑ 2020". Παρουσιάζονται σε αυτό το τεύχος κείμενα των Ελένη Φεσσά-Εμμανουήλ και Παναγιώτη Τουρνικιώτη καθώς και τα μεγάλα εν εξελίξει ή προγραμματιζόμενα έργα στην πρωτεύουσα όπως το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, η ανάπλαση του Φαληρικού όρμου, η πεζοδρόμηση της Πανεπιστημίου, το Μητροπολιτικό Πάρκο στο Ελληνικό και ο Ποδηλατόδρομος Φάληρο-Κηφισιά. Δημοσιεύεται ακόμα συνέντευξη του εικαστικού Ιωάννη Γρηγοριάδη. Σε αυτό το τεύχος παρουσιάζονται ακόμα οι 10 βραβευμένες διπλωματικές εργασίες του 2013 από τις 103 που συμμετείχαν για 4η χρονιά στον ετήσιο θεσμό του greekarchitects.gr για τη βράβευση διπλωματικών εργασιών. Παρουσιάζονται ακόμα οι ελληνικές συμμετοχές για τα βραβεία Mies van der Rohe 2015.

Συμμετοχή

Για τα επόμενα τεύχη για τα οποία και η θεματολογία τους θα ανακοινώνεται εγκαίρως, καλούμε τους συναδέλφους και ενδιαφερόμενους να προτείνουν κείμενα και έργα τα οποία μπορούν να ενταχθούν στο προγραμματισμένο θεματικό περιεχόμενο του κάθε τεύχους. Για τα κείμενα, οι συγγραφείς μπορούν να προτείνουν και να στέλνουν στην αρχισυνταξία του περιοδικού μία περίληψη έως 300 λέξεις, για δε τα έργα και τις μελέτες, οι μελετητές μπορούν να προτείνουν και να στέλνουν για κάθε πρότασή τους 5 επιλεγμένα σχέδια και εικόνες καθώς και κείμενο έως 300 λέξεις.

Το επόμενο 10ο τεύχος για το δεύτερο εξάμηνο του 2015 θα έχει ως θέμα: «Αρχιτεκτονική στην Ελλάδα, η νέα γενιά» και θα συμμετέχουν σε αυτό οι νέοι δημιουργοί της ελληνικής αρχιτεκτονικής κοινότητας.

 

 

Η επικοινωνία με το περιοδικό Gra Review θα γίνεται με τον αρχισυντάκτη Μανώλη Αναστασάκη στο email: info@greekarchitects.gr (κάθε email έως 10MB, με την ένδειξη GRA Review)

Στη νέα μας προσπάθεια η συμβολή και η συνεργασία των αρχιτεκτόνων που θελήσουν να συνεργαστούν και να συμμετέχουν στο κάθε τεύχος θα είναι καθοριστική για το περιεχόμενό του αλλά και για την επίτευξη των στόχων του περιοδικού.

Copyright © greekarchitects.gr - Αναγνωρίζετε ότι η Υπηρεσία περιέχει πληροφορίες, λογισμικό, γραφικά και άλλο υλικό που προστατεύεται από δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας, σήματα, εμπορικά μυστικά και άλλα δικαιώματα ιδιοκτησίας και ότι αυτά τα δικαιώματα είναι έγκυρα και προστατευμένα. Δεν μπορείτε να αλλοιώσετε, να εκδώσετε, να μεταφέρετε ή να συμμετέχετε στη μεταφορά ή πώληση, να δημιουργήσετε παράγωγη δουλειά ή να εκμεταλλευτείτε καθ' οιονδήποτε τρόπο μερικό ή ολικό το Περιεχόμενο. Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή του Περιεχομένου, είτε πρόκειται για έντυπη, ηλεκτρονική ή οποιαδήποτε άλλη μορφή χωρίς προηγούμενη άδεια από τον πνευματικό ιδιοκτήτη.

 

Share |

Σχετικές Δημοσιεύσεις:

 

GreekArchitects Athens

Copyright © 2002 - 2021. Οροι Χρήσης. Privacy Policy.

Powered by Intrigue Digital