ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

GRA REVIEW 10 (preview)

27 Μάιος, 2016

GRA REVIEW 10 (preview)

Κυκλοφορεί το 10ο τεύχος, του εξαμηνιαίου αρχιτεκτονικού περιοδικού GRA Review με θέμα: "Αρχιτεκτονική στην Ελλάδα, η νέα γενιά"

Σας ενημερώνουμε ότι θα πραγματοποιηθεί και έκδοση έντυπης - συλλεκτικής μορφής σε περιορισμένα αντίτυπα. Η διάθεση των περιοδικών θα πραγματοποιηθεί μόνο κατόπιν εκδήλωσης ενδιαφέροντος στο info@greekarchitects.gr (όνομα, τηλέφωνο) Η τιμή του υπολογίζεται στα 26 euro.

Δείτε το demo του διπλού τεύχους GRA REVIEW 10 (περιεχόμενα, επιλεγμένες σελίδες)
Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στο GRA Review θα πρέπει να είστε GOLD Member >>>

(Δελτίο Τύπου, ΜΜΕ >>>)
(Χορηγίες - Κόστος συμμετοχής >>>)

Copyright © GreekArchitects.gr Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή του Περιεχομένου

Η επικοινωνία με το περιοδικό Gra Review θα γίνεται με τον αρχισυντάκτη Μανώλη Αναστασάκη στο email: info@greekarchitects.gr (κάθε email έως 10MB, με την ένδειξη GRA Review)

Στη νέα μας προσπάθεια η συμβολή και η συνεργασία των αρχιτεκτόνων που θελήσουν να συνεργαστούν και να συμμετέχουν στο κάθε τεύχος θα είναι καθοριστική για το περιεχόμενό του αλλά και για την επίτευξη των στόχων του περιοδικού.

Copyright © greekarchitects.gr - Αναγνωρίζετε ότι η Υπηρεσία περιέχει πληροφορίες, λογισμικό, γραφικά και άλλο υλικό που προστατεύεται από δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας, σήματα, εμπορικά μυστικά και άλλα δικαιώματα ιδιοκτησίας και ότι αυτά τα δικαιώματα είναι έγκυρα και προστατευμένα. Δεν μπορείτε να αλλοιώσετε, να εκδώσετε, να μεταφέρετε ή να συμμετέχετε στη μεταφορά ή πώληση, να δημιουργήσετε παράγωγη δουλειά ή να εκμεταλλευτείτε καθ' οιονδήποτε τρόπο μερικό ή ολικό το Περιεχόμενο. Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή του Περιεχομένου, είτε πρόκειται για έντυπη, ηλεκτρονική ή οποιαδήποτε άλλη μορφή χωρίς προηγούμενη άδεια από τον πνευματικό ιδιοκτήτη.

 

Share |

Σχετικές Δημοσιεύσεις:

 

GreekArchitects Athens

Copyright © 2002 - 2021. Οροι Χρήσης. Privacy Policy.

Powered by Intrigue Digital