ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Ενημερώστε μας για διαγωνισμούς
 • Aρχιτεκτονικός διαγωνισμός : Δ. Αρεοπαγίτου 2008-2009

  11 Απρίλιος, 2008

  Το greekarchitects.gr διοργάνωσε ανοιχτό αρχιτεκτονικό διαγωνισμό ιδεών με τίτλο: «Δ. Αρεοπαγίτου 2008: αντιμετώπιση των πίσω όψεων των διατηρητέων κτηρίων επί της Διονυσίου Αρεοπαγίτου 17 και 19».ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ του διαγωνισμού.(Παρουσιάζονται τα αποτελέσματα,άρθρα, βίντεο, εκδηλώσεις, κα)     

 • Αρχιτεκτονικός και αστικός σχεδιασμός του Δημόσιου Κέντρου της περιοχής κατοικίας του Σύχιφ στο Λβιβ (Ουκρανία)

  27 Μάρτιος, 2008

  Ο σκοπός του διαγωνισμού ήταν να επιλεγεί η καλύτερη ιδέα για την ανάπτυξη του δημόσιου κέντρου της περιοχής κατοικίας Σύχιφ στο Λβιβ από άποψη χώρου, λειτουργικότητας, αισθητικής, τοπίου, τεχνικής και λειτουργικής οργάνωσης, καθώς επίσης και της περάτωσης του αρχιτεκτονικού και αστικού σχεδιασμού, αυτού του πολύ σημαντικού δημόσιου χώρου του Σύχιφ.     

 • Παρθίν’ αλός

  21 Μάρτιος, 2008

  Η χωροθέτηση των κατοικιών έχει ως πρότυπο την οργάνωση μελισσιών που τόσο συχνά συναντώνται στο ελληνικό βραχώδες τοπίο. Παράμετροι όπως προσανατολισμός, πρόσβαση, δημόσιοι και ιδιωτικοί χώροι, πράσινο, πλακόστρωτο και θέα ενσωματώνονται σε ένα σύστημα κατάτμησης των καταμέρους οικοπέδων.     

 • Βραβείο στην Τέχνη του μέλλοντος

  22 Φεβρουάριος, 2008

  Δυο νεαροί αρχιτέκτονες, ένας Ελληνας, μόλις 26 χρονών και ένας Ισπανός, μαζί μ' έναν Αυστριακό συγγραφέα, κατάφεραν να διακριθούν ανάμεσα σε δεκάδες άλλους αρχιτέκτονες και να αποσπάσουν το πρώτο βραβείο σε αρχιτεκτονικό διαγωνισμό που διοργάνωσε το Βασιλικό Ινστιτούτο Βρετανών Αρχιτεκτόνων (RIBA) στη Μ. Βρετανία. (2 άρθρα)     

 • Μετάβαση

  21 Φεβρουάριος, 2008

  Η παρούσα πρόταση αντιδρά στην κατάτμηση του αστικού ιστού, εμφανή στην περιοχή του μεταξουργείου: „διαλυμένα“ οικοδομικά τετράγωνα, διώροφα και ισόγεια κτίρια, δίπλα σε γυμνά ισόχωρα και πολυώροφες πολυκατοικίες, αλάνες και κακός ορισμένες πλατείες.     

πρώτη 23 24 25 26 27 28

εγγραφή 433 εώς 437 από 437 εγγραφές σε 28 σελίδες

GreekArchitects Athens

Copyright © 2002 - 2019. Οροι Χρήσης. Privacy Policy.

Powered by GREED PROMO