ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

World Architecture Festival 2010

22 Ιούνιος, 2010

World Architecture Festival 2010

Ο ετήσιος διαγωνισμός World Architecture Festival 2010 ξεκίνησε!

English version

 Το GreekArchitects.gr  είναι και φέτος ο χορηγός επικοινωνίας του World Architecture Festival 2010 στην Ελλάδα.

 

Το World Architecture Festival  είναι ένα ετήσιο γεγονός που το επιβραβεύει την αρχιτεκτονική με ένα απόλυτα διαδραστικό ζωντανό τρόπο.

Το θέμα του World Architecture Festival 2010 είναι οι «Μεταμορφώσεις» και αφορά τον τρόπο με τον οποίο το δομημένο περιβάλλον μπορεί να μετατραπεί με τον συνδυασμό της δέσμευσης του πελάτη, της αρχιτεκτονικής φαντασίας, της τεχνολογικής ανάπτυξης και της επαγγελματικής ομαδική εργασίας.

Το θέμα έκθεσης θα ενισχυθεί μέσω του προγράμματος σεμιναρίου WAF και ομιλιών από κορυφαίους σύγχρονους αρχιτέκτονες. Το WAF 2010 θα λάβει μέρος στο CCIB στην Βαρκελώνη στις  3-5 Νοεμβρίου του 2010 .

Το World Architecture Festival 2010 είναι ταυτόχρονα μια γιορτή για την υψηλή αρχιτεκτονική και μια πνευματική πρόκληση για ένα σημαντικό επαγγελματικό κλάδο. Περισσότερες πληροφορίες: http://www.worldarchitecturefestival.com/brochure_entry_download.cfm

Συμμετέχετε στα βραβεία WAF Βραβεία -σήμερα, λιγότερο από 11 μέρες έως προθεσμία λήξης υποβολής προτάσεων στις 2 Ιουλίου.

Εισάγετε τον κωδικός προτεραιότητας:  < ARCHGR > http://www.worldarchitecturefestival.com/register.cfm 

Δείτε αναλυτικές πληροφορίες εγγραφής εδώ

 

Το WAF με αριθμούς

3 ημέρες / 42 κατηγορίες / 100 + κτήρια / 15 συνεδρίες σεμινάριου / 30 βραβεία / 70 + έμπειροι κριτές / 300 παρουσιάσεις / 2000 + συμμετέχοντες από 70 + χώρες / 1000 + νεοεισερχόμενοι στα Βραβεία WAF μέχρι τώρα .

 

Σημαντικές ημερομηνίες

Λήξη προθεσμίας συμμετοχής - 2 Ιουλίου
Αξιολόγηση επιτροπής - Τέλη Ιουλίου
Ανακοίνωση αποτελεσμάτων - Τέλη Αυγούστου
WAF 2010 - 3-5 Νοεμβρίου

 

Γιατί να συμμετέχετε?

Συμμετοχή στην έκθεση της Βαρκελώνης τον Νοέμβριο. Κάθε συμμετοχή θα παρουσιαστεί στην έκθεση των βραβείων.

Ευκαιρία να παρουσιάσετε το έργο σας σε κριτές και festival και να διεκδικήσετε ένα πβραβείο WAF. Και μια επιπλέον μεγάλη ευκαιρία να εκμεταλλευτείτε μια μεγάλη αρχιτεκτονική δεξιότητα - την τέχνη της παρουσίασης!

3 Μόνιμη καταχώρηση στο αρχειακό υλικό, .worldbuildingsdirectory.comwww.

4 Ευκαιρία να κερδίσετε ένα βραβείο WAF, μια διάκριση που θα μπορούσε να σας προσφέρει δημόσια αναγνώριση.

5 Προβολή στον παγκόσμιο αρχιτεκτονικό τύπο. Το περασμένο έτος WAF 6000 + άρθρα σε 100 χώρες παρουσιάστηκαν σε όλο τον κόσμο μέσα από τη βοήθεια των εμπειρων PR, FD, και των 100 + χορηγών επικοινωνίας μας.

6 Όλες οι κατηγορίες και οι νικητές αυτών θα καταχωρηθούν στον κατάλογο των βραβείων που κοινοποιείται σε 100.000 άτομα σε 100 + χώρες κατά την επόμενη περίοδο και φιλοξενείται στην ιστοσελίδα μας για 12 μήνες - εξασφαλίζοντας την μέγιστη προβολή όλο το χρόνο.

7 Το κτήριο που θα κερδίσει θα παρουσιαστεί στην κεντρική σελίδα του http://www.worldbuildingsdirectory.com/ για 12 μήνες και άρθρα θα αναρτηθούν στην κύρια ιστοσελίδα μας προσελκύοντας πάνω από 10.000 επισκέψεις την εβδομάδα.

 

Για περισσότερες πληροφορίες- διευκρινήσεις επισκεφτείτε http://www.worldarchitecturefestival.com , διαφορετικά επικοινωνήστε με κέντρο πελατών +44 (0) 20 7554 5800 ή αποστείλλατε email στο info@worldarchitecturefestival.com.

 

 

 

 

Share |
 

GreekArchitects Athens

Copyright © 2002 - 2020. Οροι Χρήσης. Privacy Policy.

Powered by GREED PROMO