ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΔΡΑΣΕΙΣ GRA

26 Ιούλιος, 2012

Αρχιτεκτονικές Εκπομπές GRATV

Οι τηλεοπτικές εκπομπές που μεταδίδονται απο το GreekArchitects Tv Cry


Το GreekArchitects Tv (GRATV) προβάλει καθημερινά και άλλες εκπομπές στο πλαίσιο του 24ωρου τηλεοπτικού του προγράμματος (live streaming).

Επίσης, μέσα από το οπτικοακουστικό αρχείο του (on demand), που αποτελεί την πρώτη και μοναδική τηλεοπτική βάση δεδομένων στην Ελλάδα για την αρχιτεκτονική, μπορείτε να έχετε άμεση πρόσβαση σε βίντεο εσωτερικών παραγωγών του ή και επιλογών από άλλα τηλεοπτικά δίκτυα.

Το πρόγραμμα του σταθμού εμπλουτίζεται καθημερινά με νέα βίντεο για την ελληνική αρχιτεκτονική, ενώ παράλληλα μέσω νέων συνεργασιών με διεθνή δίκτυα αρχιτεκτονικής, προβάλει σειρές, αφιερώματα, συνεντεύξεις κα. στην Αγγλική γλώσσα.

 

Λίγα λόγια

Το GRATV.gr (greekarchitectsTV) ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2008, αποτελώντας την πρώτη διαδικτυακή τηλεόραση για τον τεχνικό κόσμο, από το e-περιοδικό αρχιτεκτονικής , το greekarchitects.gr

Παρέχει 24ωρη ροή προγράμματος (live streaming) και παράλληλα υποστηρίζει την υπηρεσία on demand.

Το GRATV.gr πραγματοποιεί επίσης, «ζωντανές» τηλεοπτικές μεταδόσεις (real time) ομιλιών , ημερίδων και άλλων εκδηλώσεων που αφορούν το σύγχρονο μηχανικό.

Οι συντελεστές του σταθμού , είναι οι αρχιτέκτονες που πλαισιώνουν από το 2002 το e-περιοδικό greekarchitects.gr , μια ανεξάρτητη έκδοση με στόχο την εξέλιξη της αρχιτεκτονικής στην Ελλάδα.

Ο σταθμός εξελίσσεται καθημερινά , τόσο όσο αφορά το πρόγραμμα που μεταδίδει , όσο και την τεχνολογική του εξέλιξη.
Το τηλεοπτικό υλικό που παράγεται αρχειοθετείται και σε επαγγελματική μορφή, ώστε οι εκπομπές να αποτελέσουν στο μέλλον ένα σημαντικό οπτικοακουστικό αρχείο αρχιτεκτονικής και οι μελλοντικές γενιές αρχιτεκτόνων να έχουν εύκολη πρόσβαση σε αυτό.

Διαθέτει έμπειρους συνεργάτες παραγωγής και επεξεργασίας βίντεο ενώ παράλληλα διαθέτει web studio μεταδόσεων στην Αθήνα.

 

Γίνε συνεργάτης του GRATV
Αναζητάμε συνεργάτες που θα επιμεληθούν και θα παρουσιάσουν τηλεοπτικές εκπομπές , οι οποίες θα μεταδοθούν μέσα από το greekarchitects.gr , αλλά παράλληλα και από ένα νέο site που δημιουργήσαμε το www.gratv.gr Λεπτομέρειες ΕΔΩ

Βιντεοσκοπήσεις και ζωντανές μεταδώσεις

Επικοινωνήστε μαζί μας σε περίπτωση που επιθυμείτε να βιντεοσκοπήσουμε μία δράση σας και να την μεταδώσουμε από τον διαδικτυακό μας τηλεοπτικό σταθμό GRATV.gr και το GreekArchitects.gr Υπάρχει και η τεχνική δυνατότητα «ζωντανής» μετάδοσης.

Ένας αρχιτεκτονικός τηλεοπτικός δίαυλος εκπέμπει ζωντανά σε όλο τον πλανήτη. Μια σημαντική τεχνική εξέλιξη στη διαδικτυακή τηλεόραση GRATV.gr αποτελεί η δημιουργία ενός ολοκληρωμένου web tv control room, μιας σημαντικής τεχνικής λειτουργίας ελέγχου του σταθμού που μεταδίδεται όλο το 24ωρο live streaming και on demand. Περισσότερα ΕΔΩ

 

 

Tv spot 2011

 

Tv spot 2010

 

 

GRATV Photo gallery...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Χιλιάδες αρχιτέκτονες μηχανικοί από την Ελλάδα και το εξωτερικό παρακολούθησαν το 11ο Συνέδριο του ΣΑΔΑΣ
που μεταδόθηκε ζωντανά από τη διαδικτυακή τηλεόραση του e-περιοδικού GreekArchitects.gr (www.gratv.gr)

 

Ζωντανές διαδικτυακές διαλέξεις GreekArchitects.gr
"Αρχιτεκτονική εν μέσω κρίσεως, αλλά και μετά από αυτήν"
16,17,18 Ιανουαρίου 2012
 

Share |

Σχετικές Δημοσιεύσεις:

 

GreekArchitects Athens

Copyright © 2002 - 2018. Οροι Χρήσης. Privacy Policy.

Powered by GREED PROMO