ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΔΡΑΣΕΙΣ GRA

29 Αύγουστος, 2015

Διπλωματικές Εργασίες - Βραβεία 2015 (Προκήρυξη)

Συνεχίζοντας για 6η χρονιά το θεσμό της "Ανάδειξης και Ετήσιας Βράβευσης Διπλωματικών Εργασιών",καλούμε τους νέους αρχιτέκτονες να μας στείλουν τη διπλωματική τους εργασία. Embarassed

 

 

 

Διπλωματικές Εργασίες - Βραβεία 2015
Ανάδειξη και Ετήσια Βράβευση Διπλωματικών Εργασιών

Οι διπλωματικές και ερευνητικές εργασίες από τη φύση τους θέτουν πρωτότυπα ερωτήματα και υποδεικνύουν νέες κατευθύνσεις στον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό. Οι εργασίες αυτές αξίζει να αναγνωριστούν από την κοινότητα των αρχιτεκτόνων, να λάβουν ευρύτερη δημοσιότητα και να εμπλουτίσουν ενεργά τον διάλογο για την αρχιτεκτονική.

Θέλοντας να αναδείξουμε αυτές τις αρχιτεκτονικές εστίες δημιουργίας και έμπνευσης, καλούμε τους νέους Έλληνες και Κυπρίους αρχιτέκτονες να μας στείλουν προς δημοσίευση την διπλωματική τους εργασία. Στόχος μας είναι η προβολή και βράβευση των αξιολογότερων εργασιών καθώς και η δημιουργία ενός ενεργού αρχείου που πιστεύουμε πως θα αποτελέσει αφορμή για γόνιμο διάλογο και ανταλλαγή νέων ιδεών.

Βραβεία 2015

Συνεχίζοντας για 6η χρονιά την "Ανάδειξη και Ετήσια Βράβευση Διπλωματικών Εργασιών", προχωράμε με εκείνες οι οποίες έχουν υποστηριχθεί μέσα στο 2015. Στην αρχή του επόμενου έτους θα βραβεύονται και θα προβάλλονται εκτενώς οι καλύτερες εργασίες που θα έχουν επιλεγεί από μία κριτική επιτροπή αποτελούμενη από αναγνωρισμένους για το έργο τους αρχιτέκτονες.

 

Διαβάστε αναλυτικά την προκήρυξη για τις συμμετοχές 2015 στην ενότητα Διπλωματικές /Βραβεία /2015 και πιο συγκεκριμένα ΕΔΩ

 

 

Share |

Σχετικές Δημοσιεύσεις:

 

GreekArchitects Athens

Copyright © 2002 - 2024. Οροι Χρήσης. Privacy Policy.

Powered by Intrigue Digital