ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Αστικές κινητές μονάδες πολιτισμού

03 Αύγουστος, 2014

Αστικές κινητές μονάδες πολιτισμού

Εργαστήριο αρχιτεκτονικής στην Πάφο. (8-19 Σεπτεμβρίου. 2014)

Το εργαστήριο αφορά τη γοητεία και τα μοναδικά χαρακτηριστικά της φορητής, κινητής και εφήμερης αρχιτεκτονικής: ευελιξία, παροδικότητα και πρακτικότητα και έχει ως στόχο τη διερεύνηση των δυνατοτήτων των φορητών, αποσυναρμολογούμενων και κινητών κατασκευών, σε σχέση με τον δημόσιο και αστικό χώρο, μέσω αρχιτεκτονικών εργαστηρίων.

Το πρώτο εργαστήριο κινητής αρχιτεκτονικής με τίτλο «Αστικές Κινητές Μονάδες Πολιτισμού», οργανώνεται στην Πάφο με πρωτοβουλία των αρχιτεκτόνων Χρύσως Ονησιφόρου και Χάρη Πέτρου, με Κύριο Χορηγό το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού Κύπρου -Πολιτιστικές Υπηρεσίες και την Ευγενική Χορηγία και Υποστήριξη του Δήμου Πάφου και του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Κύπρου (ΣΑΚ).

Πρόκειται για ένα εντατικό αρχιτεκτονικό εργαστήριο, που θα διεξαχθεί στο διάστημα από 8 εώς 19 Σεπτεμβρίου 2014 στην πόλη της Πάφου και απευθύνεται σε νέους κάτω των 35 από όλη την Κύπρο και το εξωτερικό. Ενθαρρύνονται νέοι αρχιτέκτονες και μηχανικοί, καθώς και αρχιτέκτονες τοπίου, καλλιτέχνες, σχεδιαστές, φοιτητές αρχιτεκτονικής και σε γενικές γραμμές άτομα που ενδιαφέρονται για τις πόλεις, την αρχιτεκτονική και τον αστικό σχεδιασμό, να αποστείλουν αίτηση ενδιαφέροντος.

 

 

Τόπος : Πάφος, Κύπρος
Διάρκεια : 8-19 Σεπτεμβρίου 2014

Περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ

 

Share |
 

GreekArchitects Athens

Copyright © 2002 - 2019. Οροι Χρήσης. Privacy Policy.

Powered by GREED PROMO