ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Space and the Architecture of Compassion

17 Μάιος, 2017

Space and the Architecture of Compassion

 

 

 

Έκθεση αρχιτεκτονικής στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

Το ΙΜΚ σε συνεργασία με την κολεκτίβα Compassion και  υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού της Ελλάδος, παρουσιάζουν την έκθεση αρχιτεκτονικής με τίτλο «Space and the Architecture of Compassion / Ο Χώρος και η Αρχιτεκτονική της Συμπόνιας». Στην έκθεση διερευνώνται μέσω σχεδίων, σκαριφημάτων, μακετών, video, ήχων και εγκαταστάσεων, ερωτήματα που έχουν να κάνουν με έννοιες όπως ο πόνος, η δυστυχία και η ασθένεια και πως αυτές οι ανθρώπινες καταστάσεις αντανακλώνται στον δομημένο χώρο.
Συμμετέχουν προπτυχιακοί και μεταπτυχιακοί φοιτητές/ριες από την Σχολή Αρχιτεκτονικής, Μηχανικής και Γεωπεριβαλλοντικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Νεάπολις, Πάφου, την Σχολή Αρχιτεκτόνων του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, το Τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών, το Τμήμα Αρχιτεκτονικής του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, την Σχολή Αρχιτεκτονικής του Coventry University και την Σχολή Αρχιτεκτονικής του Drury University.
Tην επιμέλεια της έκθεσης έχει ο Σόλων Ξενόπουλος, Ομότιμος Καθηγητής ΕΜΠ - Κοσμήτορας Σχολής Αρχιτεκτονικής, Μηχανικής καιΓεωπεριβαλλοντικών Επιστημών, Πανεπιστημίου Νεάπολις, Πάφου.

 

ph19

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Share |
 

GreekArchitects Athens

Copyright © 2002 - 2019. Οροι Χρήσης. Privacy Policy.

Powered by GREED PROMO