ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΟΝΙΑΜΑΤΑ

15 Μάιος, 2014

Βίντεο εφαρμογής πατητής τσιμεντοκονίας

Ο iδιοκτήτης της ΠΡΟΛΑΤ κ. Σάββας Δημόπουλος μας παρουσιάζει ένα 100% ελληνικό προϊόν, δεδομένο που το κάνει πιο οικονομικό, εφόσον τα υλικά προέρχονται από την ελληνική φύση...Cry

Η πατητή τσιμεντοκονία της ΠΡΟΛΑΤ δίνει ξεχωριστή αισθητική σε ιδιαίτερους προσωπικούς χώρους και σε σπίτια όπου οι αισθητικές απαιτήσεις ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα, ενώ παράλληλα διακοσμεί καταστήματα και δημόσιους χώρους.

 

Εφαρμόζεται σε τοίχους, δάπεδα, χτιστές σκάλες, χτιστούς πάγκους σε μπάνια και κουζίνες, σε χτιστές μπανιέρες κλπ. Είναι ένα υλικό με άριστες αντοχές και τέλεια αδιαβροχοποίηση, και διατίθεται σε πάνω από 150 χρώματα. Είναι ένα εξ ολοκλήρου οικολογικό, φυσικό και βιοκλιματικό υλικό. Έχει συστατικά την θηραϊκή γη, την υδράσβεστο, τη χαλαζιακή άμμο και το κεραμάλευρο. Με την επάλειψη της τσιμεντοκονίας με ένα ειδικό βερνίκι αποφεύγεται πλήρως ο στιγματισμός της επιφάνειας από ρύπους, λάδια κλπ. Η ΠΡΟΛΑΤ έχει την δική της παραγωγική διαδικασία (εργοστασιακή μονάδα στη βιομηχανική ζώνη Ελευσίνας). Έτσι λοιπόν, όλα αυτά τα προϊόντα δεν είναι υλικά που απλά εμπορεύεται η ΠΡΟΛΑΤ, αλλά παράγονται από την ΠΡΟΛΑΤ.
Η πατητή τσιμεντοκονία λοιπόν είναι 100% ελληνικό προϊόν, δεδομένο που την κάνει πιο οικονομική από άλλα παρεμφερή προϊόντα. Άλλωστε, η τιμή της παραμένει σε οικονομικά επίπεδα, εφόσον τα υλικά προέρχονται από την ελληνική φύση και δεν χρησιμοποιούνται χημικά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε κάθε χώρα, και εξαιτίας των διαφορετικών καιρικών συνθηκών εφαρμόζονται και λειτουργούν τα παραδοσιακά κατά τόπους υλικά (τύπου tadelakt κλπ.).
Στην Ελλάδα η παράδοση μας είναι δεδομένη και ... αντέχει χωρίς να φθείρεται, εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Ούτως ή άλλως όμως, η πατητή τσιμεντοκονία δεν είναι μια απλή παραδοσιακή τσιμεντοκονία που δεν ελέγχεται από προδιαγραφές, εφόσον η ΠΡΟΛΑΤ λειτουργεί με ISO 9001 σε όλη την παραγωγική της διαδικασία.

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ

Για την τοποθέτηση της πατητής τσιμεντοκονίας, η ΠΡΟΛΑΤ διαθέτει εξειδικευμένο προσωπικό, χωρίς αυτό να θεωρείται απαραίτητο. Ωστόσο στα τεχνικά φυλλάδια στο site αυτό, μπορείτε να διαβάσετε της τεχνικές πληροφορίες και το τεχνικό φυλλάδιο για την τοποθέτηση της πατητής τσιμεντοκονίας. Ακολουθεί video εφαρμογής Πατητής Τσιμεντοκονίας.

 

 

Σάββας Δημόπουλος, iδιοκτήτης της ΠΡΟΛΑΤ

Δείτε αναλυτικές πληροφορίες (ΧΡΩΜΑΤΟΛΟΓΙΟ & ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ)  ΕΔΩ

ΠΡΟΛΑΤ - Σ.Δημόπουλος και ΣΙΑ εε
Ξηροπήγαδο - Μάνδρα Αττικής

ΤΚ 196 00
T: +30 210 5555276
F: +30 210 5558912
E: info@prolat.gr

 

Share |

Σχετικές Δημοσιεύσεις:

 

GreekArchitects Athens

Copyright © 2002 - 2021. Οροι Χρήσης. Privacy Policy.

Powered by Intrigue Digital