ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΝΕΑ

Αγγελίες greekarchitects.gr

03 Ιούλιος, 2014

Αγγελίες greekarchitects.gr

Μια σημαντική δωρεάν υπηρεσία του GreekArchitects.gr για προσφορά και ζήτηση εργασίας. (οδηγός)

Η υπηρεσία δημοσίευσης αγγελιών στο greekarchitects.gr, έχει την μεγαλύτερη  δυναμική παρουσία στην Ελλάδα , όσον αφορά την προσφορά και την ζήτηση εργασίας (και λοιπών τεχνικών ζητημάτων) για τον τεχνικό κόσμο.

Έλληνες μηχανικοί , σχεδιαστές , διακοσμητές , φοιτητές , κα. , δημοσιεύουν δωρεάν αγγελίες για όλη την χώρα αυτόματα μέσα από την ειδική φόρμα που έχουμε δημιουργήσει.
Με τον τρόπο αυτό, η δημοσίευση μιας αγγελίας γίνεται άμεσα και ενεργοποιείται από το site μας το αργότερο σε 24 ώρες. (και αφού ελεγχτεί το περιεχόμενο της αγγελίας)

Οι αγγελίες καταχωρούνται  ανάλογα την γεωγραφική θέση (Ελλάδα & εξωτερικό) και την κάθε ειδικότητα , προσφέροντας έτσι άμεσα την πληροφορία στον αναγνώστη.

Αναζήτηση >>>

Τοποθετώντας συγκεκριμένα κριτήρια για την ειδικότητα και την γεωγραφική θέση (ή και χωρίς κριτήρια αλλά θα εμφανιστούν εκατοντάδες αγγελίες) , ο αναγνώστης ενημερώνεται άμεσα για τις ενεργές αγγελίες που υπάρχουν.


Καταχώριση >>>

Επιλέγοντας το σύνδεσμο «καταχώριση» , θα εμφανιστεί στον χρήστη μια νέα φόρμα όπου συμπληρώνοντας και θέτοντας τα κριτήρια στα οποία επιθυμεί να δημοσιευτεί η αγγελία του, την  καταχωρεί σε ελάχιστο χρόνο.
Οι ίδιες αγγελίες, μπορούν να δημοσιευτούν σε περισσότερες από μία κατηγορίες όταν πχ. ισχύουν για περισσότερες από μια γεωγραφικές περιοχές.
Επίσης , όταν μια αγγελία ήδη υπάρχει και καταχωρείται ξανά , η παλιότερη αγγελία διαγράφεται και δημοσιεύεται η νέα. (αρκεί να μην είναι πολύ πρόσφατη)

Share |
 

GreekArchitects Athens

Copyright © 2002 - 2021. Οροι Χρήσης. Privacy Policy.

Powered by Intrigue Digital