ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΝΕΑ

Παρουσίαση βραβείων Διπλωματικών Εργασιών 2011 από το ΤΕΕ

29 Νοέμβριος, 2012

Παρουσίαση βραβείων Διπλωματικών Εργασιών 2011 από το ΤΕΕ

Παρουσίαση στην "Ηλεκτρονική Ενημέρωση του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος" του θεσμού "Ανάδειξης και ετήσιας βράβευσης διπλωματικών εργασιών 2011" που διοργάνωσε για συνεχόμενη χρονιά το e-περιοδικό GreekArchitects.gr


Η «Ηλεκτρονική Καθημερινή Ενημέρωση του ΤΕΕ» δημοσίευσε στο τεύχος 316 στις 28/11/2012 το θεσμό που καθιέρωσε το GreekArchitects για τη βράβευση διπλωματικών εργασιών καθώς και τα τρία πρώτα βραβεία για το 2011. Στη συνέχεια σας παραθέτουμε το απόσπασμα από τη δημοσίευση.

«Συνολικά 98 έγκυρες εργασίες κατατέθηκαν για τον ετήσιο θεσμό «Ανάδειξης και ετήσιας βράβευσης διπλωματικών εργασιών 2011», που διοργάνωσε με επιτυχία για 2η συνεχόμενη χρονιά το e-περιοδικό GreekArchitects.gr. Από τις 35 διπλωματικές που πέρασαν στο δεύτερο γύρο επιλέχτηκαν τρείς που έλαβαν ισότιμο βραβείο, τρείς που έλαβαν ισότιμο έπαινο και τρείς που έλαβαν ειδική μνεία.

Μιλώντας τα μέλη της κριτικής επιτροπής, Μ. Αναστασάκης, Νίκος Γεωργιάδης, Δέσποινα Γουναροπούλου, Άντα Δαμαλά και Πρόδρομος Νικηφορίδης, επικεντρώθηκαν στο υψηλό επίπεδο σύνθεσης και ανάλυσης των εργασιών, αλλά και στα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν σήμερα οι νέοι αρχιτέκτονες.

Παράλληλα, ο Διευθυντής του GreekArchitects.gr, αρχιτέκτονας μηχανικός Βασίλης Μιστριώτης, με δήλωση του εξήρε την προσπάθεια των φοιτητών, ενώ τόνισε ότι η εκπαιδευτική διαδικασία στα ελληνικά Πολυτεχνεία και παρά την οικονομική κρίση, χάρη στην προσπάθεια των καθηγητών, διατηρεί υψηλό επιστημονικό επίπεδο.

Ο ετήσιος θεσμός βράβευσης διπλωματικών εργασιών του GreekArchitects.gr, συνεχίζεται και φέτος για 3η χρονιά και έχει ως καταληκτική ημερομηνία για την αποστολή προτάσεων-διπλωματικών την 31η Ιανουαρίου 2013

 

 

Δείτε τη συζήτηση της κριτικής επιτροπής για τα βραβεία 2011 ΕΔΩ
Δείτε τα αποτελέσματα για τα βραβεία 2011 ΕΔΩ

 

Share |

Σχετικές Δημοσιεύσεις:

 

GreekArchitects Athens

Copyright © 2002 - 2021. Οροι Χρήσης. Privacy Policy.

Powered by Intrigue Digital