ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΝΕΑ

Σχεδιασμός αιχμής

29 Μάιος, 2016

Σχεδιασμός αιχμής

Καινοτομία και διεπιστημονικότητα στον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό. Μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. (αιτήσεις μέχρι τις 5 Ιουλίου 2016)

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος. Αιτήσεις 2016-2018
Μεταμυθολογίες.

Το "Σχεδιασμός Αιχμής: Καινοτομία και Διεπιστημονικότητα στον Αρχιτεκτονικό Σχεδιασμό" είναι ένα Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα τεσσάρων εξαμήνων στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης που φιλοδοξεί να δημιουργήσει μια ανοιχτή και ευρεία πλατφόρμα μακροχρόνιας έρευνας και πειραματισμού μέσα από αρχιτεκτονικά γεγονότα λόγου και πράξης. Η ερευνητική του ατζέντα προσανατολίζεται σε σύγχρονα θέματα που αφορούν τη δημιουργικότητα, την καινοτομία και το σχεδιασμό μέσα στην πολύπλοκη σχέση γεωπολιτικής και υπολογιστικής λογικής.

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για το πρόγραμμα εδώ.
Πληροφορίες για το ερευνητικό πρόγραμμα 2015-2016, 'transMythologies', μπορείτε να βρείτε εδώ.
Λεπτομέρειες σχετικά με τη δομή του προγράμματος θα βρείτε εδώ.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν αίτηση μέχρι τις 5 Ιουλίου 2016 (ο φάκελος θα πρέπει να αοσταλλεί με Courier με σφραγίδα αποστολής μέχρι την 1 Ιουλίου 2016). Στην περίπτωση όπου η αίτηση υποβληθεί με τη φυσική σας παρουσία, παρακαλείστε να την προσκομίσετε στη γραμματεία του ΠΜΣ από τις 10.00πμ έως τις 14.00μμ μέχρι τις 5 Ιουλίου το αργότερο, στον 1ο όροφο της πτέρυγας του Τμηματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών της Πολυτεχνικής σχολής του Α.Π.Θ.

Οι συνεντεύξεις των υποψηφίων θα πραγματοποιηθούν στις 13 Ιουλίου 2016 κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Share |
 

GreekArchitects Athens

Copyright © 2002 - 2021. Οροι Χρήσης. Privacy Policy.

Powered by Intrigue Digital