ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ

ΞΥΛΟ

ΝΕΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΑΒΕΤ 2011-2014

13 Οκτώβριος, 2011

ΝΕΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΑΒΕΤ 2011-2014

Μια σημαντική συλλογή από διαθέσιμα προϊόντα , χρώματα , σχέδια και φινιτούρες έρχονται να εκσυγχρονιστούν και να επεκτείνουν τον κατάλογο προϊόντων της ΑΒΕΤ LAMINATI.

Μ. ΚΑΤΣΑΡΑΣ Α.Ε


H νέα συλλογή θα είναι διαθέσιμη για τα επόμενα 4 χρόνια.

Το εύρος των προτεινόμενων σχεδίων και λύσεων είναι ένα αποτέλεσμα μιας συνεχούς διαδικασίας έρευνας και αφοσίωσης στο σύγχρονο design. Οι προιοντικές ομάδες σχεδιάστηκαν έτσι ώστε να μπορούν να ικανοποιήσουν και τις πιο ακραίες σχεδιαστικές απαιτήσεις διατηρώντας πάντα τον ακρογωνιαίο λίθο της ΑΒΕΤ LAMINATI που είναι η ποιότητα.

Υπάρχουν 9 νέες προιοντικές ομάδες. Σημαντική έρευνα έχει γίνει στα σχέδια, τα νέα χρώματα και τις φινιτούρες ,προσδίδοντας προσωποποιημένα χαρακτηριστικά ξεκινώντας από ψυχρά γκρι σε ζεστά καφέ, λευκά γυαλιστερά και βαθιά πράσινα. Ζωντανοί μεταλλικοί τόνοι κοντράρονται με ευαίσθητα μπεζ, η μαγεία των αντιθέσεων συνεχίζεται με τα βαθιά μαύρα και τα έντονα ασημένια και χρυσά χρώματα.

Το ευρύ φάσμα αυτής της έρευνας οριοθετείται από νέες εναλλακτικές φινιτούρες που ενισχύουν νέους χρωματικούς δρόμους και εμποτίζουν τις επιφάνειες της ΑΒΕΤ με εξαιρετικά οπτικό αποτέλεσμα και αίσθημα αφής.

Ανάμεσα στα διαχρονικά και κλασσικά ξύλα έχουν προστεθεί νέα σχέδια και φινιτούρες , εμπλουτίζοντας και πολλαπλασιάζοντας τις απεριόριστες δυνατότητες εφαρμογής.

Στις μονόχρωμες αποχρώσεις ,νέες χρωματικές επιλογές έχουν προστεθεί για να εμπλουτίσουν την ήδη υπάρχουσα γκάμα μονόχρωμων επιλογών ,επεκτείνοντας ακόμα περισσότερο την ποικιλία των αποχρώσεων.

Δημιουργικά σχέδια μεταξοτυπίας, τρισδιάστατοι σχεδιασμοί σε επίπεδη επιφάνεια και techno διακοσμήσεις συμπληρώνουν το νέο κατάλογο της ΑΒΕΤ που στοχεύει να προσδώσει στους αρχιτέκτονες και διακοσμητές τροφή για σκέψη και δημιουργία σε κάθε έργο με το οποίο ασχολούνται.

Δείτε τον κατάλογο σε μορφή pdf ΕΔΩ (64 σελ)

 

katsaras.2011.10.01.jpg

Για οποιαδήποτε πληροφορία, αποστολή δειγματολογίων παρακαλούμε, όπως επικοινωνήσετε με τον κο Ανδρέα Κιμούλη :
Τηλ : 210.3421290/210.3457368
Fax : 210.3410171
Email : akimoulis@katsaras.gr

 

Share |

Σχετικές Δημοσιεύσεις:

 

GreekArchitects Athens

Copyright © 2002 - 2021. Οροι Χρήσης. Privacy Policy.

Powered by Intrigue Digital