ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ

ΠΙΣΙΝΕΣ

Κολύμβηση πέρα από τα όρια

25 Ιούλιος, 2015

Κολύμβηση πέρα από τα όρια

Ανακαλύψετε τους λόγους για τους οποίους περισσότεροι από 20.000 άνθρωποι επέλεξαν μία Endless Pool για άσκηση, aqua aerobics, προπόνηση, θεραπεία, αναζωογόνηση και διασκέδαση. Cry

English version

Οι Endless Pools μπορούν να προσφέρουν και σε σας τα μοναδικά πλεονεκτήματά τους, όπως:

- Ιδανικό περιβάλλον άσκησης. Σε μία Endless Pool μπορείτε να γυμνάζεστε καλύτερα, πιο αποτελεσματικά και με απόλυτη ασφάλεια, προστατεύοντας από καταπονήσεις τις αρθρώσεις και την πλάτη σας.
- Εξαιρετική άνεση. Με μία Endless Pool είναι πιο εύκολο από ποτέ, να εντάξετε την κολύμβηση στο δικό σας πρόγραμμα και να ασκηθείτε σύμφωνα με το δικό σας στιλ και ρυθμό, όλο το χρόνο, χωρίς τις χρονοβόρες μετακινήσεις και το συνωστισμό στο κολυμβητήριο της περιοχής σας.
- Ευφυή σχεδιασμό. Η εγκατάστασή τους γίνεται σε οποιοδήποτε σημείο του σπιτιού, εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο, ακόμα και σε υπάρχοντα δωμάτια!
- Υψηλά πρότυπα ασφάλειας, αντοχής και ποιότητας. Οι πισίνες Endless Pools κατασκευάζονται στις Η.Π.Α. και ανταποκρίνονται στις αυστηρότερες ποιοτικές προδιαγραφές.
- Ευκολία στη χρήση. Ρυθμίζετε εσείς, απλά και εύκολα, τις συνθήκες κολύμβησης σε μια Endless Pool, όπως την ταχύτητα του αντίθετου ρεύματος και την θερμοκρασία.

Εμείς στην Petridis Water Technologies, έχοντας περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας και εξειδίκευσης στον τομέα των κολυμβητικών δεξαμενών και της επεξεργασίας νερού, φέρνουμε τις απεριόριστες δυνατότητες των Endless Pools κατευθείαν... στο σπίτι σας!Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ

Petridis Water Technologies AETE
Σπύρου ∆οντά 12, 11743 Αθήνα
Τηλ.: 210 9211600, Fax: 210 9233109. info@pwt.gr

Share |
 

GreekArchitects Athens

Copyright © 2002 - 2021. Οροι Χρήσης. Privacy Policy.

Powered by Intrigue Digital