ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ

ΠΙΣΙΝΕΣ

10 Ιούνιος, 2015

Παρουσίαση της Endless Pools

Με μια πισίνα Endless Pool, εσείς καθορίζετε την αισθητική.By Petridis Water Technologies AETE

 

Το προϊόν που μας χαρακτηρίζει, η πισίνα Endless Pool, έχει σχεδιαστεί ώστε να χωρά σχεδόν οπουδήποτε, σε εσωτερικό ή σε εξωτερικό χώρο. Χάρη στην αρθρωτή της σχεδίαση, μπορεί να εγκατασταθεί ακόμα και σε υπάρχοντα δωμάτια του σπιτιού σας. Όλα τα εξαρτήματα μιας πισίνας Endless Pool μπορούν να μεταφερθούν με ευκολία μέσα από πόρτες και σε σκάλες. Η αρθρωτή σχεδίαση επιτρέπει επίσης την κατασκευή κολυμβητικών δεξαμενών διαφόρων μεγεθών, από 2,13 m x 3,66 m έως 3,05 m x 4,88 m, με βάθη έως και 1,83 m. Αυτή η ευελιξία έχει επιτρέψει σε περισσότερους από 20.000 πελάτες να κάνουν πραγματικότητα το όνειρο του να κολυμπούν στο σπίτι τους, με μια πισίνα Endless Pool.

Με μια πισίνα Endless Pool, εσείς καθορίζετε την αισθητική. Τα κατά παραγγελία επιχείλια και πλαϊνά τοιχώματα συμπληρώνουν τις στάνταρ επιλογές που προσφέρουμε. Στο εσωτερικό των χαλύβδινων πλευρικών τοιχωμάτων χρησιμοποιούμε επένδυση liner επαρκούς πάχους, ώστε να μην περιορίζεστε μόνο στο εξωτερικό τοίχωμα ή το καλούπι. Αν θέλετε διαφορετικά και συγκεκριμένα βάθη, μπορούμε να σας τα προσφέρουμε. Μπορείτε να σχεδιάσετε την πισίνα σας Endless Pool ακριβώς στο μέγεθος που θέλετε.

 

 

 

 

Η πισίνα Endless Pool είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα που περιλαμβάνει την πισίνα και ένα σύστημα φιλτραρίσματος στο μπροστινό μέρος, για να θερμαίνει, να φιλτράρει και να καθαρίζει το νερό, μια γεννήτρια ρεύματος κολύμβησης και κανάλια επιστροφής. Κάποιες από τις πιο δημοφιλείς επιλογές είναι μοντέλα μεγαλύτερου πλάτους, μήκους και βάθους, πτυσσόμενα καλύμματα ασφαλείας, εσωτερικά σκαλιά/καθίσματα, εξωτερικές σκάλες, συνθετικές ποδιές και υποβρύχια φώτα. Για περισσότερες τεχνικές πληροφορίες, καλέστε μας στον αριθμό 210-92 11 600.

Petridis Water Technologies AETE
Σπύρου ∆οντά 12, 11743 Αθήνα
Τηλ.: 210 9211600, Fax: 210 9233109. info@pwt.gr

 

Share |
 

GreekArchitects Athens

Copyright © 2002 - 2021. Οροι Χρήσης. Privacy Policy.

Powered by Intrigue Digital