ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ

ΠΙΣΙΝΕΣ

21 Ιούλιος, 2014

Petridis Water Technologies : Κολύμβηση πέρα από τα όρια με πισίνες Endless Pools

Νιώστε την ελευθερία, την απόλαυση, την άνεση και τα οφέλη στην υγεία σας, που προσφέρουν οι απεριόριστες δυνατότητες των Εndless Pools! Η Petridis Water Technologies χάρη στην εξειδίκευση και την τεχνογνωσία της στις κολυμβητικές δεξαμενές και την επεξεργασία νερού, φέρνει τα οφέλη της κολύμβησης, κατευθείαν... σπίτι σας!

English version

 

Με τις πισίνες Endless Pools ξεπερνάτε τα συνηθισμένα όρια της κολυμβητικής απόλαυσης. Τα οφέλη της άσκησής σας και η απόλαυση στο νερό πολλαπλασιάζονται σημαντικά ακόμα και σε πισίνες με πολύ περιορισμένο μέγεθος. Μπορείτε να αποκτήσετε εύκολα μία θερμαινόμενη εσωτερική ή εξωτερική πισίνα Endless Pool με υγιεινό νερό στο σπίτι σας ή να μετατρέψετε την υπάρχουσα πισίνα σας με το σύστημα αντίστροφου ρεύματος νερού Fastlane, για κολύμβηση χωρίς περιορισμούς!

 


Εndless Pools
Οι Endless Pools κατασκευάζονται στις Η.Π.Α. και ανταποκρίνονται στα αυστηρότερα πρότυπα ασφάλειας, αντοχής και ποιότητας. Η Petridis Water Technologies τις φέρνει κοντά σας και σας βοηθάει να επιλέξετε τον τύπο πισίνας που καλύπτει τις δικές σας απαιτήσεις, είτε είναι απλές είτε απόλυτα εξειδικευμένες:

 

• Κολύμβηση στο σπίτι όλο το χρόνο
Η ORIGINAL ENDLESS POOL, έχει σχεδιαστεί ώστε να χωρά σχεδόν οπουδήποτε, σε εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο και χάρη στην αρθρωτή της σχεδίαση μπορεί να εγκατασταθεί ακόμα και σε υπάρχοντα δωμάτια του σπιτιού σας για να απολαμβάνεται άσκηση και διασκέδαση όλο το χρόνο!

- Οικογενειακή διασκέδαση και χαλάρωση
Δυο τύποι πισίνας εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, η FASTLANE POOL, που σας προσφέρει τα πλεονεκτήματα του οικονομικού σχεδιασμού της και της δυνατότητας μετακίνησής της, και η SWIM SPA, που σας προσφέρει την πολυτέλεια ενός spa στον κήπο ή το σπίτι σας, αποτελούν τις ιδανικές λύσεις που κάνουν την προπόνηση, τη διασκέδαση ή τη χαλάρωση, οικογενειακή υπόθεση!

- Υγεία και άθληση
Αν θέλετε να μεταμορφώσετε την πισίνα σας σε ένα κέντρο άθλησης, υγείας και απόλαυσης για όλη την οικογένεια, ο μηχανισμός FASTLANE είναι η ιδανική επιλογή. Το κορυφαίο πλεονέκτημα του μηχανισμού αντίστροφου ρεύματος νερού FASTLANE είναι η απόλυτη ευελιξία του, καθώς μπορεί να τοποθετηθεί ακόμα και σε υπάρχουσα πισίνα, στο σημείο που εσείς θέλετε!

- Υδροθεραπεία
Για να ακολουθήσετε εξειδικευμένο πρόγραμμα άσκησης μέσα στο νερό ή για θεραπευτική αποκατάσταση, το WATERWELL, αποτελεί το κατάλληλο μοντέλο για σας, γιατί διαμορφώνεται ώστε να έχει το απαιτούμενο βάθος και έχει αυτόνομο σχεδιασμό που χωράει σχεδόν παντού!

- Προπόνηση τριάθλου
Διεθνείς πρωταθλητές, ολυμπιονίκες και τριαθλητές επιλέγουν την FIBERGLASS POOL, ένα μοντέλο που προσφέρει προσομοίωση κολύμβησης σε συνθήκες ανοικτής θαλάσσης. Αποτελείται από μια συμπαγή κατασκευή, με μονή δεξαμενή και πολλές επιλογές στην ένταση του ρεύματος και προσφέρεται σε 3 επίπεδα βάθους για άσκηση, θεραπεία ή και ατέλειωτη διασκέδαση!

- Eπαγγελματικές εφαρμογές
Πισίνες κατασκευασμένες για άσκηση και θεραπεία, που προσαρμόζονται για ειδικές επαγγελματικές εφαρμογές, όπως κέντρα φυσιοθεραπείας και wellness. Διαθέτοντας ειδικό σχεδιασμό και εξαιρετική ευελιξία, οι Endless Pools καλύπτουν τις αυστηρές επαγγελματικές απαιτήσεις και αποτελούν αποτελεσματικές λύσεις υψηλής ποιότητας.

 

 

Ευελιξία με σύστημα
Kάθε πισίνα Endless Pools είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα που περιλαμβάνει τη δεξαμενή και τον τεχνολογικό εξοπλισμό για φιλτράρισμα, καθαρισμό και θέρμανση του νερού.

Στο σύστημα ενσωματώνεται ο ειδικός μηχανισμός αντίθετης κολύμβησης, με τoν οποίo κάθε χρήστης ρυθμίζει όπως επιθυμεί την ένταση του ρεύματος κολύμβησης.

H εγκατάσταση τους είναι απλή, η συντήρηση τους εύκολη και η λειτουργία τους ιδιαίτερα οικονομική, καθώς το μικρό τους μέγεθος σημαίνει ότι χρησιμοποιούν λιγότερους πόρους και ενέργεια.

Eπιπλέον, με μια πισίνα Endless Pool, εσείς καθορίζετε την αισθητική. Τα διαθέσιμα επιχείλια και πλαϊνά τοιχώματα συμπληρώνουν τις επιλογές που σας προσφέρονται, ενώ μπορείτε να επιλέξετε το μήκος, το πλάτος και το βάθος της πισίνας που επιθυμείτε.

Η ευελιξία τους, σε όλα τα επίπεδα, έχει επιτρέψει σε περισσότερους από 20.000 ανθρώπους να κάνουν πραγματικότητα το όνειρο του να κολυμπούν στο σπίτι τους, με μια Endless Pool.


Καθημερινά οφέλη!
Η Endless Pools βάζει στην καθημερινότητά σας τα μεγάλα οφέλη της κολύμβησης:

- Βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος
- Μυϊκή ενδυνάμωση
- Ιδανική καρδιοαγγειακή άσκηση για κάθε ηλικία
- Επιτάχυνση κάθε θεραπείας
- Αποκατάσταση από τραυματισμούς και ασφάλεια στην άσκηση
- Προπόνηση στο νερό και προετοιμασία για άλλα αθλήματα
- Ψυχολογική αποσυμπίεση
- Χαλάρωση και ευεξία

 

 

Endless Pools... παντός καιρού!
Φανταστείτε ότι μπορείτε να έχετε την άνεση και την απόλαυση μιας μικρής πισίνας μέσα στο χώρο του σπιτιού σας, χωρίς τις χρονοβόρες μετακινήσεις και το συνωστισμό στο κολυμβητήριο της περιοχής σας.

Τώρα είναι πιο εύκολο από ποτέ να εντάξετε την κολύμβηση στο δικό σας πρόγραμμα και να ασκηθείτε σύμφωνα με το δικό σας στιλ και ρυθμό.

Συγχρόνως, οι εγκαταστάσεις εσωτερικού χώρου επιτρέπουν την κολύμβηση σε όλη τη διάρκεια του έτους, ακόμα και το χειμώνα.


Endless Pools & Better Life
Πιστή στη φιλοσοφία της «Better water. Better life» η Petridis Water Technologies επιλέγει συνεργάτες και προωθεί προϊόντα που βελτιώνουν την ποιότητα της ζωή μας. Με περισσότερα από 20 χρόνια εµπειρίας, η Petridis Water Technologies έχει κατακτήσει κορυφαία θέση στον τομέα των κολυμβητικών δεξαμενών και τους περισσότερους τοµείς που σχετίζονται µε την επεξεργασία νερού. Χάρη στην τεχνογνωσία και την αξιοπιστία της, έχει πετύχει διεθνείς συνεργασίες µε τους πιο σηµαντικούς και τεχνολογικά προηγµένους οµίλους σε όλο τον κόσµο, προσφέροντας καινοτόµες προτάσεις και προϊόντα υψηλής τεχνολογίας, µε έµφαση στην περιβαλλοντική ευαισθησία.

Η Petridis Water Technologies αντιπροσωπεύει τις Endless Pools σε Ελλάδα και Κύπρο και εγγυάται την άριστη εγκατάσταση, την άψογη λειτουργία τους και το υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης πελατών, καθώς είναι πάντα κοντά σας για τη συντήρηση ή για να σας προμηθεύσει με τον απαραίτητο εξοπλισμό που θα ανταποκριθεί τις απαιτήσεις σας!

Συνδυάζοντας την κορυφαία τεχνολογία με τη συνεχή εξέλιξη, η Petridis Water Technologies επεξεργάζεται πάντα νέες προτάσεις και λύσεις, για να σας προσφέρει...απεριόριστες δυνατότητες για καλύτερη ποιότητα ζωής!

 

Για περισσότερες πληροφορίες : ΕΔΩ

Petridis Water Technologies AETE
Σπύρου ∆οντά 12, 11743 Αθήνα
Τηλ.: 210 9211600, Fax: 210 9233109
info@pwt.gr

Share |

Σχετικές Δημοσιεύσεις:

 

GreekArchitects Athens

Copyright © 2002 - 2021. Οροι Χρήσης. Privacy Policy.

Powered by Intrigue Digital