ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ

ΧΡΩΜΑΤΑ

AkzoNobel website

20 Αύγουστος, 2014

AkzoNobel website

Το νέο site της AkzoNobel, Ιnterponcolours βρίσκεται στον αέρα!

Ξεκίνησε την λειτουργία του το νέο portal αρχιτεκτονικών χρωμάτων ηλεκτροστατικής βαφής σε ψηφιακή μορφή που πρώτη η AkzoNobel δημιούργησε. Χρηστική και διαδραστική η νέα ιστοσελίδα www.interponcolours.gr της AkzoNobel προσφέρει όλη την πληροφόρηση που χρειάζεται ο Αρχιτέκτονας - μελετητής για την προδιαγραφή χρωμάτων ηλεκτροστατικής βαφής μεταλλικών κατασκευών.

Σχεδιασμένο με λιτά και μοντέρνα γραφικά για ευκολότερη και άνετη ανάγνωση στο site θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για τα πιο διάσημα χρώματα της AkzoNobel, τις συλλογές ειδικών εφέ της σειράς των υπερανθεκτικών χρωμάτων Interpon D2525, Collection Futura, Anodic και Brilliance.

 

 

Αναλυτικότερα η ενότητα «Χρωματικές συλλογές» περιλαμβάνει όλες τις χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν τις τελευταίες χρωματικές τάσεις στην ηλεκτροστατική βαφή των αρχιτεκτονικών μεταλλικών κατασκευών.
Συγκεκριμένα περιλαμβάνει από φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης των χρωμάτων έως την ολοκληρωμένη ταυτότητα τους όπως αυτή προτείνουμε να αναφέρεται στις προδιαγραφές των μελετών του εκάστοτε έργου.
Με αυτόν τον τρόπο ο αρχιτέκτονας - μελετητής έχει όλη την πληροφορία που χρειάζεται για την προδιαγραφή του χρώματος στην οθόνη του υπολογιστή του. Επιπλέον στις φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης θα βρείτε 2 διαφορετικές λήψεις που αποδίδουν με το καλύτερο τρόπο το εφέ του χρώματος ανάλογα με τον φωτισμό του χώρου.

 


Η ενότητα «Έργα» είναι ο χώρος που δημιουργήθηκε για τις συνεργασίες μας με αρχιτεκτονικά γραφεία ανά τον κόσμο προσφέροντας στους αρχιτέκτονες, και δη στους νέους, την ευκαιρία να παρουσιάσουν το έργο τους, ενώ στα «Νέα» μπορείτε να ενημερωθείτε για τις επιδόσεις της AkzoNobel διεθνώς και στον κλάδο της ηλεκτροστατικής βαφής μεταλλικών κατασκευών.

 

Ο χώρος «Media Gallery» περιλαμβάνει ενδιαφέροντα βίντεο σχετικά με τις τρέχουσες εξελίξεις στον κλάδο, τα χρωματολόγια όλων των συλλογών μας ηλεκτρονικά, καθώς και το πολυβραβευμένο περιοδικό μας A Magazine με την πλούσια, καλλιτεχνική και επιστημονική του ύλη.

 

 

Τέλος, από την ενότητα «Επικοινωνία» (όπως και από τις «Χρωματικές Συλλογές») μπορείτε να ζητήσετε δείγμα πάνελ βαμμένο στην επιθυμητή απόχρωση καθώς και χρωματολόγια για όλα τα υπερανθεκτικά χρώματα της σειράς Interpon D2525.

Επισκεφθείτε το site μας και επωφεληθείτε από την πληθώρα χρωμάτων και πληροφοριών στην οθόνη του υπολογιστή ή του tablet σας αρχίζοντας την περιήγηση σας σήμερα!

Akzo Nobel Coatings S.A. powder@akzonobel.com

Share |

Σχετικές Δημοσιεύσεις:

 

GreekArchitects Athens

Copyright © 2002 - 2021. Οροι Χρήσης. Privacy Policy.

Powered by Intrigue Digital