ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ

ΧΡΩΜΑΤΑ

21 Οκτώβριος, 2014

Structura Interpon D2525. Υπερανθεκτικές Πούδρες RAL

H AkzoNobel κυκλοφορεί και στην Ελλάδα τη συλλογή αρχιτεκτονικών χρωμάτων πούδρας Structura Interpon D2525. H συλλογή περιλαμβάνει 34 αποχρώσεις RAL που παράγονται σε υπερανθεκτική τεχνολογία Interpon D2525.

 

Πρόκειται για τα πιο δημοφιλή RAL στις αρχιτεκτονικές μεταλλικές κατασκευές και παρουσιάζονται σε τέσσερις ενότητες : φυσικοί και πυκνοί τόνοι όπως olive green, umbra grey και graphite, ανοιχτόχρωμοι και παστέλ τόνοι όπως oyster white, light ivory και distant blue, έντονοι και καθαροί τόνοι όπως purple red, anthracite grey, quartz grey, βαθιοί και σκοτεινοί τόνοι όπως black grey, sapphire blue, nut brown, slate grey, κ.α.

Η υφή των χρωμάτων Structura είναι λεπτού σαγρέ σε εφέ sablé και η γυαλάδα τους matt. Eίναι πιστοποιημένα κατά τα ευρωπαϊκά πρότυπα Qualicoat Class 2 και GSB Master και ανταποκρίνονται στις προδιαγραφές AAMA 2604 (HΠΑ) 5 ετών Florida.

 

 

Βασισμένα στην γνωστή υπερανθεκτική τεχνολογία Interpon D2525, με αποδεδειγμένες εξαιρετικές επιδόσεις έναντι των επιθετικών καιρικών συνθηκών και της ηλιακής ακτινοβολίας, τα RAL Structura αποτελούν την πλέον ενδεδειγμένη επιλογή χρώματος σε μεταλλικές επιφάνειες για τα έργα όπου η απόχρωση προδιαγράφεται από το διεθνές σύστημα κωδικοποίησης RAL. Μετά από σειρές μετρήσεων σε πραγματικά κτίρια σε όλον τον κόσμο, έχει διαπιστωθεί ότι τα RAL Structura διατηρούν την αρχική τους απόχρωση και γυαλάδα αναλλοίωτες για πολύ μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, σε σχέση με τα συμβατικά χρώματα RAL.

Η χρήση των υπερανθεκτικών RAL Structura, όπως και όλων των χρωμάτων πούδρας Interpon D2525, συμβάλλει στον αειφόρο χαρακτήρα κάθε αρχιτεκτονικής κατασκευής. Χάρις στην σταθερότητα της απόχρωσης σε βάθος χρόνου, αυξάνεται κατά πολύ ο χρόνος ζωής κάθε βαμμένης μεταλλικής επιφάνειας χωρίς ανάγκες για επαναβαφή ή αντικατάσταση.

 

 

Akzo Nobel Coatings S.A. powder@akzonobel.com

PowderG@akzonobel.com
www.interpon.gr

Share |

Σχετικές Δημοσιεύσεις:

 

GreekArchitects Athens

Copyright © 2002 - 2021. Οροι Χρήσης. Privacy Policy.

Powered by Intrigue Digital