ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ

ΨΥΞΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ

 
 • H Climaveneta “πετάει” στο διάστημα!

  H Climaveneta “πετάει” στο διάστημα!

  27 Σεπτέμβριος, 2014

  Συστήματα κλιματισμού σε ένα από τα σημαντικότερα κέντρα της ευρωπαϊκής διαστημικής βιομηχανίας στην Ευρώπη εγκατέστησε πρόσφατα η Climaveneta.

      

 • H Climaveneta σε έργο του Renzo Piano

  H Climaveneta σε έργο του Renzo Piano

  03 Σεπτέμβριος, 2014

  Ο γνωστός αρχιτέκτονας ανέλαβε τη σχεδίαση μιας ολόκληρης νέας περιοχής με διαμερίσματα, γραφεία, καταστήματα αλλά και πολιτιστικούς χώρους - όπως ένα μουσείο επιστημών - στην περιοχή του Τrento στην Ιταλία.Cry

      

 • "Παίξε και Κέρδισε" από την REHAU

  31 Ιούλιος, 2014

  Διαγωνισμούς, κληρώσεις, παιχνίδια, ποδόσφαιρο, άφθονη μπύρα συνοδεία barbeque και πολλές ακόμη εκπλήξεις είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι παρευρέθηκαν στην εκδήλωση «Παίξε και Κέρδισε» που διοργάνωσε η εταιρεία REHAU.

      

 • H Climaveneta «πάει για ψώνια» στο Nave De Vero

  H Climaveneta «πάει για ψώνια» στο Nave De Vero

  17 Ιούλιος, 2014

  Ένα εντυπωσιακό εμπορικό κέντρο ήρθε για να καλύψει τις ανάγκες τόσο των κατοίκων που διαμένουν στην ευρύτερη περιοχή της Βενετίας όσο και των πολυπληθών τουριστών, που κάθε χρόνο επισκέπτονται την πανέμορφη πόλη του ιταλικού βορρά.

      

 • H Climaveneta στην “καρδιά” του Singapore Sports Hub

  H Climaveneta στην “καρδιά” του Singapore Sports Hub

  27 Ιούνιος, 2014

  Αναγνωρίζοντας την παγκόσμια υπεροχή της Climaveneta στη θέρμανση & κλιματισμό μεγάλων κτιριακών έργων, η διεθνής εργοληπτική BYME και οι αρχιτέκτονες / μελετητές Arup και DP Architects την εμπιστεύθηκαν για το ολοκαίνουργιο Singapore Sports Hub στην Σιγκαπούρη.

      

 • BREAM. Άριστη βαθμολογία για το Marble Arch House στο κεντρικό Λονδίνο

  26 Μάιος, 2014

  Το Marble Arch House σχεδιάστηκε από το γνωστό αρχιτεκτονικό γραφείο  Bennetts Associates και βρίσκεται σε μια εξαιρετική τοποθεσία στο κεντρικό Λονδίνο. Έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε στα 9.300μ² να περιλαμβάνει γραφεία, 4.500μ² καταστήματα λιανικού εμπορίου και δέκα κατοικίες / διαμερίσματα στην παραπλήσια οδό Seymour.         

 • ClimaPRO

  21 Απρίλιος, 2014

  Νέο ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου και διαχείρισης συστημάτων κεντρικού κλιματισμού Climaveneta. (ψύκτες, αντλίες θερμότητας, πύργους ψύξης, αντλίες κυκλοφορίας νερού πρωτεύοντος και δευτερεύοντος συστήματος, βάνες αυτοματισμού)     

 • Climaveneta Αντλίες Θερμότητας: Η πλέον αξιόπιστη και ιδανική λύση για νέα ή υφιστάμενα κτίρια

  07 Απρίλιος, 2014

  Η αντλία θερμότητας Climaveneta είναι το πλέον οικολογικό, σύγχρονο και οικονομικό σύστημα θέρμανσης ή/και ψύξης με εφαρμογές που κυριολεκτικά «λύνουν» τα χέρια του αρχιτέκτονα που επιθυμεί να ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό του πελάτη.Cry     

 • H Climaveneta κοντά στους Αρχιτέκτονες

  20 Μάρτιος, 2014

  Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται από τους αρχιτέκτονες και επαγγελματίες του χώρου η συνάντηση τεχνικής κατάρτισης Biocasa Felice που πραγματοποιείται στις 29 Μαρτίου 2014 στη Φλωρεντία στα πλαίσια της έκθεσης Klimahouse Toscana.     

 • Fan coil units Climaveneta i-LIFE Slim (full inverter)

  17 Φεβρουάριος, 2014

  H τέλεια συνεργασία κομψότητας, άνεσης και εξοικονόμησης ενέργειας στην υπηρεσία του αρχιτέκτονα. ΔΕΛΤΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗ-ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΠΕ, μέλος του ομίλου ΔΕΛΤΑ ΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε.     


 • πάνω

GreekArchitects Athens

Copyright © 2002 - 2023. Οροι Χρήσης. Privacy Policy.

Powered by Intrigue Digital