ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ

ΦΩΤΙΣΜΟΣ

04 Σεπτέμβριος, 2012

Νέα συνεργασία της εταιρίας Β. ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε. με το GreekArchitects.gr

Η Β. ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε. είναι η κορυφαία σε πωλήσεις ελληνική εταιρεία στον χώρο του ηλεκτρολογικού υλικού, με 32 σημεία πώλησης σε κομβικά σημεία των περιοχών που καλύπτει.

Η Β. ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε. είναι η κορυφαία σε πωλήσεις ελληνική εταιρεία στον χώρο του ηλεκτρολογικού υλικού και φωτισμού με πωλήσεις 77,2 εκατομμύρια ευρώ το 2011. Η εταιρεία απασχολεί 498 άτομα, διατηρεί άριστες σχέσεις με πάνω από 300 προμηθευτές και εξυπηρετεί περισσότερους από 5.000 πελάτες σε καθημερινή βάση.

Μέσα από το σύγχρονο δίκτυο καταστημάτων της, το Τμήμα Πωλήσεων Β2Β, το εξειδικευμένο Τμήμα Φωτισμού, το Κατασκευαστικό Τμήμα Ηλεκτρικών Πινάκων, το Τμήμα Ενεργειακών Λύσεων, το Τμήμα Βιομηχανικών Εφαρμογών & Κτιριακών Λύσεων και το Τμήμα Ασθενών Ρευμάτων, η ΚΑΥΚΑΣ έχει τη δύναμη να προσφέρει στους πελάτες της ολοκληρωμένες λύσεις και υπηρεσίες στους πελάτες της.

Η εταιρεία ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε. διαθέτει 32 σημεία πώλησης σε κομβικά σημεία των περιοχών που καλύπτει. Διατηρώντας πλήρη αποθέματα σε όλα τα καταστήματα, μπορούμε να εξυπηρετήσουμε άμεσα και αποτελεσματικά τις ανάγκες των πελατών μας.

 

 

Το Όραμα της Β. ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε. είναι να αποτελεί την κορυφαία και αδιαμφισβήτητη επιλογή των πελατών της στην αγορά του ηλεκτρολογικού εξοπλισμού μέσω της παροχής προς αυτούς διαφοροποιημένης αξίας, η οποία επιτυγχάνεται με τη συνεχή επένδυση στην ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού της, τον εντοπισμό και την αξιοποίηση ευκαιριών που εμφανίζονται σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο οικονομικό και τεχνολογικό περιβάλλον και εν τέλει την υποστήριξη καινοτόμων λύσεων.

 


ΠΑΙΑΝΙΑ ( Έδρα )
Διεύθυνση : 17 χλμ. Λ. Λαυρίου
Τηλ : 210-6029095-7
Fax : 210-6644341

Share |

Σχετικές Δημοσιεύσεις:

     

    GreekArchitects Athens

    Copyright © 2002 - 2021. Οροι Χρήσης. Privacy Policy.

    Powered by Intrigue Digital