ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ

ΦΩΤΙΣΜΟΣ

26 Ιούνιος, 2013

Νέοι Ανεμιστήρες Οροφής FANAWAY

Νέα σειρά ανεμιστήρων οροφής από την εταιρία FANAWAY για όλους τους χώρους του σπιτιού σας

GREED PROMO
fanaway_logo

Αποδράστε από τα δεδομένα …

Εκεί που φυσά ο άνεμος FANAWAY, είναι ένα μέρος ευχάριστο, χαρούμενο, με υψηλή αισθητική και άποψη στην διακόσμηση. Είναι ένα μέρος που η ευκολία, η απλότητα, η τεχνολογία αιχμής και η καινοτομία συνυπάρχουν. Δεν θα ακούσεις τις πνοές του αέρα, αλλά θα τις νιώσεις να σε δροσίζουν ευχάριστα. Δεν θα αγχωθείς για την κατανάλωση ενέργειας, γιατί θα είσαι σίγουρος για την εξοικονόμησή της και για την προστασία του περιβάλλοντος από την απόλυτα φιλική προς αυτό λειτουργία.

Εκεί που φυσά ο άνεμος FANAWAY, μπορεί να είναι ο δικός σου χώρος : Living room, υπνοδωμάτιο, playroom, μπαλκόνι, επαγγελματικός χώρος υψηλών προδιαγραφών&design, … το «στέκι» σου …  Τόσο απλό !

fanaway_asymmetric

EVO3 Asymmetric

Οι ανεμιστήρες οροφής FANAWAY, μετά την επιτυχημένη τους είσοδο στην ελληνική αγορά το 2012 με το μοντέλο EVO1 Prevail με αναδιπλούμενα – «αόρατα» πτερύγια, παρουσιάζουν πλέον μια ολοκληρωμένη γκάμα ανεμιστήρων οροφής για κάθε γούστο και εφαρμογή. Χρησιμοποιώντας ποιοτικά υλικά και ειδικό φινίρισμα, η FANAWAY θέτει τα δικά της αρχιτεκτονικά δεδομένα με προοπτική και στυλ. Με καταναλώσεις που αγγίζουν αυτές μιας κοινής λάμπας, με ύπαρξη ή όχι φωτιστικού σώματος αναλόγως του μοντέλου, με τηλεχειρισμό πολλαπλών λειτουργιών, με design – ποικιλία υλικών & χρωματισμών, καθώς και με ένα συνεχώς διευρυνόμενο δίκτυο πωλήσεων πανελλαδικά που εγγυάται την πλήρη και συνεχή υποστήριξη, αποτελούν μια δελεαστική και αξιόπιστη πρόταση για υγιεινό και οικονομικό δροσισμό του χώρου σας με το δικό σας στυλ και αισθητική.

Νιώστε την αίσθηση ενός ελεύθερου χώρου και σπάστε την συμμετρία με τον νέο εντυπωσιακό ανεμιστήρα FANAWAYEVO3 Asymmetric με αναδιπλούμενα πτερύγια και φωτισμό.  Απολαύστε την αρμονία και νιώστε τα δυνατά συναισθήματα και το μοναδικό χορό του ανέμου με τον ανεμιστήρα Artemis. Εντυπωσιάστε με τo ιδιαίτερα λιτό και πρωτότυπο design του ανεμιστήρα Air Climate II με τεχνολογία ρεύματος DC και εξοικονόμηση ενέργειας έως 40% έχοντας τον απόλυτο έλεγχο των στροφών του. Εμπιστευθείτε την αξιοπιστία και τον compact σχεδιασμό ενός ανεμιστήρα της σειράς Futura. Χαρείτε την ξενοιασιά των εξωτερικών σας χώρων με τον ανεμιστήρα 7 ταχυτήτων & επιβλητικού design Attitude.

fanaway_artemis

ARTEMIS White

Γνωριστείτε με την νέα εποχή. Ζήστε ποιοτικά και περιβαλλοντικά υπεύθυνα,  επαναφέροντας ταυτόχρονα την διασκέδαση στη καθημερινότητα σας και την ιδιαίτερη διακόσμηση στον χώρο σας

Design is fun & fan is … FANAWAY

Fanaway_Attitude

Attitude

fanaway_air

Airfusion Quest II

fanaway_evo

EVO1 Prevail

fanaway_futura

Futura

 

Περισσότερες πληροφορίες

www.fanaway.gr

Share |

Σχετικές Δημοσιεύσεις:

     

    GreekArchitects Athens

    Copyright © 2002 - 2021. Οροι Χρήσης. Privacy Policy.

    Powered by Intrigue Digital