ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ

ΦΩΤΙΣΜΟΣ

Το φως και η σημασία του στη ζωή μας

05 Ιούνιος, 2014

Το φως και η σημασία του στη ζωή μας

Το φως και η σημασία του στο σπίτι μας και στη διαμόρφωση της καθημερινής μας διάθεσης.

Του Ε. Λιανόπουλος

Το φως και η σημασία του στη ζωή μας, στο σπίτι μας και στη διαμόρφωση της καθημερινής μας διάθεσης, είναι το θέμα που αναλύει ο κ. Μάρκος Βουζουνεράκης, δημιουργός της RICHE, στις εκπομπές Life & Space του SKAI και Εδώ Είμαστε του E.

Η RICHE απαρτίζεται από σχεδιαστές και συμβούλους με εξειδίκευση στον αρχιτεκτονικό φωτισμό. Στόχος της είναι η δημιουργία της κατάλληλης ατμόσφαιρας, με τη χρήση αντικειμένων φωτισμού υψηλού σχεδιασμού και ποιότητας. Εστιάζοντας σε κάθε έργο με διαφορετική προσέγγιση,  δημιουργεί χώρους όπου ο φωτισμός δεν είναι απλώς ένα χρηστικό στοιχείο, αλλά περιέχει σκέψη και συναίσθημα.

Η συλλογή της RICHE επιλέγεται με μεγάλη προσοχή από τους μεγαλύτερους σχεδιαστικούς οίκους, φέροντας την υπογραφή των πιο διάσημων σχεδιαστών.

Ολοκληρωμένη η συνέντευξη από την εκπομπή Life & Space. "Το φως και η σημασία του στη ζωή μας, στο σπίτι μας και στη διαμόρφωση της καθημερινής μας διάθεσης" είναι το θέμα που συζητά η Σίσσυ Φειδά σε μια προσωπική συνέντευξη με τον κ. Μάρκο Βουζουνεράκη, αρχιτέκτονα εσωτερικών χώρων και σχεδιαστή φωτισμού προβλήθηκε 13-4-2014 στο ΣΚΑΙ.

Παρουσίαση της Riche με τον Μάρκο Βουζουνεράκη αρχιτέκτων εσωτερικού χώρου και σύμβουλό φωτισμού να μας μυεί στα μυστικά του φωτισμού.προβλήθηκε την Κυριακή 4-5-2014 στο Etv.

Ο Μάρκος Βουζουνεράκης αρχιτέκτονας εσωτερικών χώρων και σχεδιαστής φωτισμού μας μιλάει για την δημιουργία του Icon, αναμμένο αποκτά τρισδιάστατη εικόνα ενώ συγχρόνως φωτίζει το χώρο που το περιβάλλει. Επίσης ο ίδιος μας αποκαλύπτει πως η παρέμβαση του φωτισμού σε ένα έργο τέχνης αναδεικνύει ένα δεύτερο επίπεδο αφήγησης του ίδιου του έργου. προβλήθηκε 8-3-2014 στο ΣΚΑΙ στην εκπομπή Life & Space της Σίσσυς Φειδά.

www.riche.gr

Share |
 

GreekArchitects Athens

Copyright © 2002 - 2021. Οροι Χρήσης. Privacy Policy.

Powered by Intrigue Digital