ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ

ΦΩΤΙΣΜΟΣ

50 χρόνια ΚΟΝΤΟΡΗΓΑΣ

07 Ιανουάριος, 2013

50 χρόνια ΚΟΝΤΟΡΗΓΑΣ

Εξειδικευμένη γνώση και προσωπική εξυπηρέτηση.


Εξειδικευμένη γνώση και προσωπική εξυπηρέτηση :
είναι οι αρχές που εμείς, οι άνθρωποι της εταιρίας ΚΟΝΤΟΡΗΓΑΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ υπηρετούμε με επιμονή, καθημερινά τα τελευταία 50 χρόνια. Η εταιρία αποτελεί σήμερα έναν από τους πλέον εξειδικευμένους προμηθευτές επώνυμων ηλεκτρικών λαμπτήρων και συστημάτων φωτισμού για κάθε εφαρμογή επαγγελματικού, αρχιτεκτονικού και οικιακού φωτισμού.

Διαθέτουμε σε στοκ και είμαστε σε θέση να προμηθεύσουμε άμεσα σε τιμές αποθήκης κάθε τύπο λαμπτήρα πυράκτωσης, αλογόνου και φθορισμού. Ως πρωτοπόρος σε θέματα Δημοτικού και Κοινοτικού φωτισμού με ευρύ φάσμα πελατολόγιου σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας, διαθέτουμε επίσης κάθε τύπο λαμπτήρα εκκένωσης υψηλής και χαμηλής πίεσης υδραργύρου, νατρίου καθώς και αλογονιδίων μεταλλικών ατμών.

Η εταιρία διαθέτει στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς κάθε τύπο λαμπτήρα για στούντιο κινηματογράφου και τηλεόρασης, φωτογραφίας, θεάτρου και κέντρων διασκέδασης, ιατρικές εφαρμογές, γραφικών τεχνών, υπεριώδους και υπέρυθρης ακτινοβολίας και μικροβιοκτονίας, ενυδρίων, κολυμβητικών δεξαμενών, σηματοδοτών κυκλοφορίας, αμαξοστοιχιών, υπέρυθρης ακτινοβολίας, αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών, ναυσιπλοΐας και αεροδρομίων. Επίσης διαθέτει ενδεικτικούς λαμπτήρες κάθε τύπου και μεγάλη ποικιλία λυχνιολαβών (ντουί) για ειδικούς λαμπτήρες καθώς και πλήρη γκάμα ηλεκτρονικών συστημάτων έναυσης και λειτουργίας.

Σήμερα, η εταρία ΚΟΝΤΟΡΗΓΑΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ ανταποκρινόμενη στις νέες απαιτήσεις για ενεργειακά αποδοτικό φωτισμό, διευρύνει τη γκάμα των προιόντων της διαθέτοντας ειδικούς λαμπτήρες εξοικονόμησης ενέργειας, ποιοτικούς λαμπτήρες και συστήματα φωτισμού με φωτοδιόδους (LEDs) προηγμένης τεχνολογίας, ενώ παραάλληλα διανέμει τα εξειδικευμένα προιόντα της Αγγλικής εταρίας Encapsulite στην Ελληνική αγορά.

Με στόχο την άμεση και προσωπική εξυπηρέτηση των πελατών μας, η εταιρεία διατηρεί τρία σημεία λιανικής πώλησης, δύο στο κέντρο της Αθήνας και ένα στα βόρεια προάστια, καθώς και έχει πρόσφατα εγκαινιάσει γραμμή επικοινωνίας και τεχνικής υποστήριξης σε θέματα λαμπτήρων, φωτιστικών, συστημάτων ελέγχου και διαχείρισης φωτισμού.

Για on-line προσφορές επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο internet στη διευθύνση: www.kontorigas.gr

 

Share |
 

GreekArchitects Athens

Copyright © 2002 - 2021. Οροι Χρήσης. Privacy Policy.

Powered by Intrigue Digital