ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ

DESIGN

15 Μάρτιος, 2014

Knauf Hotel Design

Λύσεις της Knauf στα ξενοδοχεία.

 

Ενδιαφέρεστε για μια συνηθισμένη ή μια εξαιρετική επίδοση στην κατασκευή του ξενοδοχείου σας; Στην πρώτη περίπτωση αρκεί να ακολουθήσετε τις υποδείξεις των οικοδομικών προτύπων. Στη δεύτερη, σας καλούμε να επιλέξετε τις εφαρμογές των συστημάτων δόμησης, ανακαίνισης και ενεργειακής αναβάθμισης KNAUF.

Για όλους τους χώρους του ξενοδοχείου σας από το χώρο υποδοχής, τους χώρους εστίασης, τα δωμάτια επισκεπτών και τους χώρους υπηρεσιών, η KNAUF προσφέρει την καλύτερη οικονομοτεχνική λύση. Τη λύση που θα υλοποιηθεί ταχύτερα, θα σας εξασφαλίσει τον περισσότερο δυνατό ωφέλιμο χώρο, θα καλύψει τις αυστηρότερες απαιτήσεις ηχομόνωσης, ασφαλείας και υγιεινής διαβίωσης δίνοντας πρόσθετη αξία στο κτίριο και στις υπηρεσίες του ξενοδοχείου σας.

Ένα από τα βασικά κριτήρια αξιολόγησης ενός ξενοδοχείου από τους φιλοξενούμενούς του είναι η ησυχία εντός του δωματίου και συνεπώς της ηχομόνωσης των τοίχων του δωματίου. Με ειδικές ηχομονωτικές γυψοσανίδες, μεταλλικές διατομές και ινώδη μονωτικά παραγωγής της, η KNAUF μπορεί να προσφέρει σε τοίχους πάχους μόλις 10cm την ηχομόνωση που θα είχατε με τοίχο συμβατικής δόμησης διπλάσιου πάχους. Αυτό για το ξενοδοχείο σας σημαίνει έξι τετραγωνικά μέτρα περισσότερου ωφέλιμου χώρου ανά εκατό τετραγωνικά μέτρα επιφάνειας ενός συμβατικού ορόφου.

Η ακουστική ποιότητα των κοινόχρηστων χώρων, όπως το lobby, τα εστιατόρια, οι χώροι συνεδριάσεων και εκδηλώσεων, εξασφαλίζεται με την επιλογή των διάτρητων γυψοσανίδων KNAUF CleaneoÒ Akustik σε ψευδοροφές και κατακόρυφες επενδύσεις. Μια επιπλέον ιδιότητα αυτών των διάτρητων γυψοσανίδων είναι ότι αποτελούν ένα φυσικό καταλύτη καθαρισμού του αέρα στο εσωτερικό των κτιρίων  από βλαβερές πτητικές ουσίες και οσμές καθώς περιέχουν στον γυψοπυρήνα τους φυσικό ζεόλιθο.

Οι εξωτερικοί τοίχοι πλήρωσης με τσιμεντσανίδες ΑquapanelÒ της KNAUF εξασφαλίζουν χρόνο αποπεράτωσης των οικοδομικών εργασιών στο ένα τρίτο του χρόνου που απαιτείται σε ένα έργο όπου το κέλυφος του κτιρίου πραγματοποιείται με οπτοπλινθοδομή και συμβατικά επιχρίσματα. Αυτό για εσάς σημαίνει εγγυημένους χρόνους λειτουργίας του ανακαινισμένου σας κτιρίου ή της επέκτασης του ξενοδοχείου σας χωρίς να προκληθεί όχληση στη λειτουργία της επιχείρησής σας.

Η KNAUF τέλος, δεν αρκείται στην παραγωγή καινοτόμων και ολοκληρωμένων συστημάτων δόμησης για τα κτίρια των ξενοδοχείων, αλλά προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης και εκπαίδευσης στους αρχιτέκτονες και διακοσμητές με τους οποίους συνεργάζεστε, αλλά και στο τεχνικό προσωπικό διαχείρισης των ξενοδοχείων. Ένα δίκτυο μηχανικών τεχνικής και εμπορικής υποστήριξης της εταιρείας μας αλλά και οι εξειδικευμένοι τεχνίτες μας είναι στη διάθεσή σας για να σας συμβουλεύσουν στη φάση μελέτης, στο εργοτάξιο κατά τη φάση κατασκευής, αλλά και όταν αποφασίσετε να συντηρήσετε και να ανακαινίσετε τις υπάρχουσες κατασκευές σας.

 

 

Σχετικά με την Knauf Γυψοποιία ABEE
Η εταιρεία Knauf Γυψοποιία ΑΒΕΕ με δυναμικό εργαζομένων σήμερα 140 περίπου άτομα - 100 στο εργοστάσιο Αμφιλοχίας και 40 στην Αθήνα και άλλες πόλεις - είναι μέλος του ομίλου Knauf. Με εταιρικό κεφάλαιο προερχόμενο εξ ολοκλήρου από τη Γερμανία, ξεκίνησε τη βιομηχανική και εμπορική δραστηριότητά της στην Ελλάδα το 1991 με την παραγωγή γύψου και γυψοσανίδας στο υπερσύγχρονο εργοστάσιό της στην Αμφιλοχία. Έκτοτε, παράγει και προσφέρει στην Ελληνική αγορά ολοκληρωμένα συστήματα δόμησης τοιχοποιιών, οροφών, έτοιμων σοβάδων, δαπέδων, θερμομόνωσης, μόνωσης και άλλων εξειδικευμένων εφαρμογών κτηρίων. Το εργοστάσιο της Knauf στο Στάνο Αμφιλοχίας εκτείνεται σε 100 στρέμματα γης, εκ των οποίων 13 στρέμματα είναι κτιριακή κάλυψη. Στον ίδιο περίπου γεωγραφικό χώρο λειτουργεί και λατομείο γύψου (180 στρέμματα) της επιχείρησης. Η Knauf διαθέτει μία καθετοποιημένη παραγωγή από την α' ύλη, το γύψο, προϊόν δικής της εξόρυξης που μεταποιείται στις εγκαταστάσεις της σε ολοκληρωμένα δομικά στοιχεία (γύψος, γυψοσανίδα) με μεγίστη προστιθέμενη αξία. Επίσης, η Knauf διαθέτει παραγωγική μονάδα ετοιμόχρηστων κονιαμάτων στη Σίνδο Θεσσαλονίκης. Η Knauf σαν παραγωγός και προμηθευτής δομικών υλικών ευθύνεται μόνο για την ποιότητα των προιόντων που διαθέτει στην αγορά, δεν ασκεί κανέναν έλεγχο στην τοποθέτηση ή εφαρμογή τους και δεν φέρει καμία ευθύνη για την ποιότητα κατασκευής τους.

Knauf: Παναγιώτης Τσαντήλας, panagiotis.tsantilas@knauf.gr, τηλ.: +30 210 9310567

 

Share |

Σχετικές Δημοσιεύσεις:

 

GreekArchitects Athens

Copyright © 2002 - 2022. Οροι Χρήσης. Privacy Policy.

Powered by Intrigue Digital