ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ

DESIGN

22 Απρίλιος, 2015

Ζen Pivot

Νέα συλλογή θυρών ΖEN Pivot από την Interno Doors by Alumil.

 

Η Interno Doors by Alumil, παρουσιάζει τη νέα σειρά αξονικών-περιστρεφόμενων θύρων, ΖΕΝ PIVOT. Είναι η μοναδική είσοδος αλουμινίου που ανοίγει σε άξονα. Η σειρά ZEN Pivot επιτρέπει τη διάχυση του φωτός και διασύνδεση του εξωτερικού και εσωτερικού περιβάλλοντος του χώρου, καθιστώντας το σύστημα μοναδικό σε σχεδιασμό και καινοτομία.

Τα σύστηματα θυρών ΖΕΝ Pivot εξοπλίζονται με τεχνολογία αιχμής, όπως αυτόματη κλειδαριά 5 σημείων και προαιρετικά με ηλεκτρονική κλειδαριά αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων, ή με χρήση κωδικού (PIN) σε ψηφιακό πληκτρολόγιο, επιτυγχάνοντας υψηλές επιδόσεις ως προς την ασφάλεια, τη μόνωση και τη λειτουργικότητα.

Η σειρά διατίθεται σε ποικιλία σχεδίων και υλικών επένδυσης, μεταξύ άλλων, η υιοθέτηση επενδύσεων ινών άνθρακα (carbon), για πρώτη φορά σε αρχιτεκτονική εφαρμογή αποτελεί παγκόσμια καινοτομία, καθιστώντας το προϊόν μοναδικό.

Η αγορά μιας θύρας ΖΕΝ συνοδεύεται από εξατομικευμένο κυτίο υποστήριξης και συντήρησης, με όλα τα εγχειρίδια, και απαραίτητα αξεσουάρ, ενώ η εγγύηση που συνοδεύει το προϊόν ισχύει για 10 χρόνια.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: www.internodoors.com

 

Interno Doors by Alumil
Έδρα / Εργοστάσιο
ΒΙ.ΠΕ Κιλκίς
611 00, Κιλκίς
Ελλάδα
Τ +30 23410 79444
F +30 23410 71612
E interno@alumil.com

Share |

Σχετικές Δημοσιεύσεις:

     

    GreekArchitects Athens

    Copyright © 2002 - 2022. Οροι Χρήσης. Privacy Policy.

    Powered by Intrigue Digital