ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΩΝ

OUDATZI K.

member picture
member picture member picture member picture member picture member picture

Προφίλ

Η Κυριακή Ουδατζή, σπούδασε Αρχιτεκτονική στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και ολοκλήρωσε (με υποτροφία της Ε.Ο.Κ.) τις Μεταπτυχιακές της Σπουδές στον τομέα της Συντήρησης και Αποκατάστασης Μνημείων στο Katholieke Universiteit of Leuven. Είναι διδάκτωρ του Τμήματος Αρχιτεκτόνων του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Από το 2001-2006, δίδαξε ως Συμβασιούχος Λέκτωρ  στα Τμήματα Αρχιτεκτόνων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, στον προπτυχιακό κύκλο σπουδών, στη διδακτική περιοχή της Επανάχρησης και Αποκατάστασης Ιστορικών Κτιρίων. Από το 2004, διδάσκει στο Τμήμα Αρχιτεκτόνων του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, στη διδακτική περιοχή, Αρχιτεκτονικός Σχεδιασμός και Αρχιτεκτονική Τεχνολογία.

Παράλληλα, εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας.

 

Έχει διακριθεί με Α΄ & Γ΄ Βραβεία, σε Πανελλήνιους και Ευρωπαϊκούς, Αρχιτεκτονικούς Διαγωνισμούς. Έχει διατελέσει σύμβουλος σε μελέτες αναπλάσεων ιστορικών συνόλων, στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, στο Μουσείο Αθλητισμού και στο Κέντρου Πολιτισμού Προσαρμοσμένου Αθλητισμού.

 

Συμμετέχει σε πανελλήνια και παγκόσμια συνέδρια, με ανακοινώσεις, καθώς και σε εκθέσεις αρχιτεκτονικής με παρουσίαση του αρχιτεκτονικού της έργου.

 

 Dr Αρχιτέκτων Μηχανικός

 

 

E-mail: kyriakio@yahoo.com
Url: http://greekarchitects.gr/oudatzi.k

GreekArchitects Athens

Copyright © 2002 - 2023. Οροι Χρήσης. Privacy Policy.

Powered by Intrigue Digital