About us

Συντελεστές

React Architects

React Architects (Βιογραφικό)

Το REACT ARCHITECTS είναι ένα γραφείο αρχιτεκτονικών μελετών που αποβλέπει σε μία θεωρητική προσέγγιση της Αρχιτεκτονικής, μέσα από μία ερευνητικού χαρακτήρα μελέτη του Αρχιτεκτονικού σχεδιασμού.

Η αρχιτεκτονική αντιμετωπίζεται σαν ολότητα σε συνεργασία με όλες τις ειδικότητες που συμπληρώνουν την κατασκευαστική και καλλιτεχνική δημιουργία.
Το γραφείο μελετά μικρής και μεγάλης κλίμακας έργα με δημόσιο χαρακτήρα (βιβλιοθήκες - ξενοδοχεία- πολιτιστικά κέντρα- διαμορφώσεις υπαίθριων χώρων κλπ.) καθώς και ιδιωτικά ( κατοικίες-γραφεία- εκθεσιακά περίπτερα- καταστήματα κλπ.).
Η διεθνής εμπειρία και η ενασχόληση με ένα ευρύ φάσμα έργων δίνει τη δυνατότητα στην Μελετητική Ομάδα να προτείνει σχεδιαστικές εφαρμογές με πρωτοτυπία και μοναδικότητα.
Οι εταίροι της React Architects είναι η Νατάσσα Δεληγιάννη και ο Γιώργος Σπυρίδωνος. Η Νατάσσα Δεληγιάννη γεννήθηκε στην Αθήνα. Αποφοίτησε από την Σχολή Αρχιτεκτόνων του ΕΜΠ το1993. Ολοκλήρωσε τις Μεταπτυχιακές (March II) της σπουδές το 1995 στο UCLA. Ο Γιώργος Σπυρίδωνος γεννήθηκε στην Αθήνα αποφοίτησε από την Σχολή Αρχιτεκτόνων του ΕΜΠ το1993. Ολοκλήρωσε τις Μεταπτυχιακές (March II) του σπουδές το 1995 στο UCLA.
Έχουν διακριθεί σε πανελλήνιους και πανευρωπαϊκούς διαγωνισμούς. Έργα τους έχουν δημοσιευθεί σε Αρχιτεκτονικά Περιοδικά.

1995-1996. Διατηρούν κοινό γραφείο
1997-2007.Εταίροι στο γραφείο ΜΕΤΑ Αρχιτεκτονική.
2007 Ιδρυτές της React Architects

E-mail: info@re-act.gr
Url: http://www.re-act.gr/

GreekArchitects Athens

Copyright © 2002 - 2024. Οροι Χρήσης. Privacy Policy.

Powered by Intrigue Digital