ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΩΝ

VANDOROS & Partners

member picture
member picture member picture member picture member picture member picture

Προφίλ

Ο Στάθης Βανδώρος, αρχιτέκτων μηχανικός (Α.Π.Θ. 1979) από το 1979 έως 1993 παράλληλα με τη συμμετοχή του ως τεχνικού σύμβουλου σε μια σειρά εταιριών πραγματοποίησε πληθώρα αρχιτεκτονικών μελετών, επιβλέψεων, καθώς και διαμορφώσεων εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, σε ένα τομέα σχεδόν άγνωστο για τα δεδομένα της εποχής.

Το 1993 ξεκίνησε το ιδιωτικό αρχιτεκτονικό του γραφείο το οποίο ασχολείται με την έκδοση οικοδομικών αδειών, αρχιτεκτονικές μελέτες, επιβλέψεις μονοκατοικιών-πολυκατοικιών-κτιρίων γραφείων-καταστημάτων-τουριστικών μονάδων, διαμορφώσεις και διακοσμήσεις εσωτερικών και εξωτερικών χώρων στη Θεσσαλονίκη και γενικότερα στον Ελλαδικό χώρο.

Το 2003 δημιουργείται η εταιρεία Vandoros + Partners - VanArchitectural Group, η οποία προσφέρει πλέον ολοκληρωμένες υπηρεσίες από την έκδοση οικοδομικών αδειών μέχρι σχεδιασμό και την κατασκευή της τελευταίας λεπτομέρειας του εσωτερικού χώρου και κήπων.
Το 2006 προστέθηκε ως συνεταίρος στο γραφείο ο Αλέξιος Βανδώρος, αρχιτέκτων μηχανικός (Α.Π.Θ. 2005) και δημιουργήθηκε παράλληλα ο τομέας κατασκευών Vandoros Constructions που ασχολείται με την κατασκευή ιδιωτικών έργων εσωτερικών και εξωτερικών χώρων.
Η εταιρεία Vandoros + Partners βρίσκεται σε μια διαρκή φάση εξέλιξης και αλλαγής. Διατηρώντας μια διαρκή πορεία ανάπτυξης εκσυγχρονισμού το έργο της εταιρείας δε μπορεί να κατηγοριοποιηθεί σε χρονολογικές ή σχεδιαστικές περιόδους.
Επιδίωξη της Vandoros + Partners αποτελεί η απόλυτη αρτιότητα του σχεδιασμού με κύριο γνώμονα τη μέγιστη δυνατή ικανοποίηση των επιθυμιών και αναγκών κάθε πελάτη ξεχωριστά.

Με βάση την ανθρωποκεντρική μας θεωρία, σε συνδυασμό με τη βέλτιστη δυνατή λειτουργικότητα, αξιοποίηση των χώρων και το λεπτομερέστατο αρχιτεκτονικό σχεδιασμό στοχεύουμε στο υψηλότερο τελικό αποτέλεσμα της ποιότητας κάθε κατασκευής.
Αξιοποιώντας τη μεγάλη εμπειρία όχι μόνο στο σχεδιασμό, αλλά και στην κατασκευή κτιρίων, και στη διαμόρφωση των εσωτερικών χώρων, αποβλέπουμε συνολικά στο βέλτιστο αποτέλεσμα τόσο σε αισθητικό όσο και σε λειτουργικό επίπεδο.

Προσφέρεται επομένως η δυνατότητα σχεδιασμού και εφαρμογής μιας ολοκληρωμένης αρχιτεκτονικής, σχεδιαστικής και κατασκευαστικής λύσης διατηρώντας έτσι μια ομοιομορφία στο σύνολο της κατασκευής.

Τηλέφωνο: +30 2310 236034
Διεύθυνση: Νικάνωρος 32, 54250, Θεσσαλονίκη
E-mail: stavandoros@yahoo.gr
Url: http://www.vandoros.net

GreekArchitects Athens

Copyright © 2002 - 2024. Οροι Χρήσης. Privacy Policy.

Powered by Intrigue Digital