ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΩΝ

COUBANIS A.

member picture
member picture member picture member picture member picture member picture

Προφίλ

Το γραφείο Α. Κουμπάνης αρχιτέκτονες - σύμβουλοι μηχανικοί ιδρύθηκε το 1990 από τον αρχιτέκτονα Απόστολο Κουμπάνη, με αντικείμενο την εκπόνηση μελετών επαγγελματικών χώρων και χώρων κατοικίας, καθώς και την οργάνωση & επίβλεψη της κατασκευής τους.

Δραστηριοποιήθηκε αρχικά στην Αθήνα όπου για χρονική περίοδο πέντε ετών 1990-1994, ανέλαβε και διεκπεραίωσε τη μελέτη και επίβλεψη ενός μεγάλου αριθμού ιδιωτικών και δημοσίων έργων.

Το 1995 η εταιρία μετέφερε την έδρα της στη Θεσσαλονίκη διευρύνοντας τις δραστηριότητες της και στον χώρο των κατασκευών. Εντάσσοντας στο δυναμικό της και εξασφαλίζοντας τη συνεργασία μηχανικών όλων των ειδικοτήτων, εξελίχτηκε σε γραφείο που καλύπτει όλο το φάσμα της κατασκευής, από το αρχικό concept και το στάδιο της προμελέτης έως τη μελέτη εφαρμογής, τη διαχείριση έργου και την ολοκλήρωση της κατασκευής.

Τα τελευταία χρόνια το γραφείο δραστηριοποιείται σε όλη την Ελλάδα καθώς και σε επιλεγμένα projects στο Βουκουρέστι. Έχει αναλάβει το σχεδιασμό, τη διαχείριση έργου και την κατασκευή κτιρίων κατοικιών, εμπορικών κέντρων, καταστημάτων, γραφείων & άλλων επαγγελματικών χώρων για λογαριασμό πελατών καθώς και σε ιδιόκτητα οικόπεδα.

Τηλέφωνο: 2310 423913
Διεύθυνση: Τ.Οικονομίδη 105, 55131, Θεσσαλονίκη
E-mail: coubanis@gmail.com
Url: http://greekarchitects.gr/coubanis.a

GreekArchitects Athens

Copyright © 2002 - 2024. Οροι Χρήσης. Privacy Policy.

Powered by Intrigue Digital