ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΩΝ

GROUND PLAN

member picture
member picture member picture member picture member picture member picture

Προφίλ

Ο Αρσενόπουλος Θεόδωρος γεννήθηκε στα Φάρσαλα το 1983. Σπούδασε Αρχιτεκτονική στο πολυτεχνείο του Βόλου του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.
Αποφοίτησε το 2008 με πτυχιακή εργασία «Μουσείο στις πηγές του Απιδάνου ποταμού στα Φάρσαλα». Κατά την διάρκεια των σπουδών του εργάστηκε στην Τεχνική Εταιρία Αρσενόπουλος Απόστολος & ΣΙΑ ΟΕ στα Φάρσαλα καθώς και σε αρχιτεκτονικά γραφεία στην περιοχή του Βόλου όπου και ασχολήθηκε με την μελέτη – κατασκευή κτιρίων.
Το Φεβρουάριο του 2010 δημιούργησε το δικό του αρχιτεκτονικό γραφείο GROUND PLAN και έκτοτε δραστηριοποιείται στο τομέα της μελέτης –κατασκευής μονοκατοικιών, πολυκατοικιών καθώς και στην διαμόρφωση εσωτερικών χώρων τόσο κατοικιών όσο και επαγγελματιών χώρων.
Το αρχιτεκτονικό γραφείο GROUND PLAN προσφέρει μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών σε ιδιώτες και επιχειρηματίες οι οποίοι ενδιαφέρονται να δημιουργήσουν ένα ξεχωριστό προσωπικό ή επαγγελματικό χώρο.
Στόχος του γραφείου είναι η υλοποίηση μιας αρχιτεκτονικής που δίνει έμφαση σε βασικές προτεραιότητες του σχεδιασμού όπως η σχέση εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, η σωστή λειτουργική διάρθρωση των χώρων, οι αναλογίες, τα σχήματα, τα υλικά, τα χρώματα καθώς και μιας αρχιτεκτονικής που εκφράζεται με απλά μέσα και με λιτές μορφές.
Αυτό που επιδιώκεται σε κάθε μελέτη είναι η εκπλήρωση των στόχων που τίθενται από κοινού με τον εργοδότη, η πρωτοτυπία της πρότασης και ο λεπτομερής και σαφής σχεδιασμός της.
Τηλέφωνο: 2491023950/ 6948878677
Διεύθυνση: ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ 23, 40300, ΦΑΡΣΑΛΑ
E-mail: info@groundplan.gr
Fax: 2491023950
Url: http://groundplan.gr
Url2: http://greekarchitects.gr/ground.plan

GreekArchitects Athens

Copyright © 2002 - 2024. Οροι Χρήσης. Privacy Policy.

Powered by Intrigue Digital