ΕΡΓΟ

Επιστροφή

Συμμετοχή

Θέλοντας να αναδείξουμε το σύγχρονο αρχιτεκτονικό έργο στην χώρα μας  καλούμε όλους όσοι επιθυμούν να μας στείλουν έργα τους , τα οποία και θα παρουσιάσουμε στο e-περιοδικό μας.
Είναι επιθυμητό , η παρουσίαση των έργων να είναι και στα Αγγλικά , ώστε να υπάρχει παράλληλη δημοσίευση και στην Αγγλική edition του site μας (www.greekarchitects.net)


Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μας στείλουν έργα τους τα οποία και επιθυμούν να παρουσιάσουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@greekarchitects.gr (με την ένδειξη ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟ ΕΡΓΟ).

Τα email θα πρέπει να είναι μέχρι 10 MB (2 email των 5 MB το κάθε ένα),  διαφορετικά η αποστολή θα πρέπει να γίνει  στην ταχυδρομική διεύθυνση : Γκάλλι Ροβέρτου 35 , Ακρόπολη (11742) Αθήνα.

Οι προτάσεις , θα πρέπει να έχουν τα εξής χαρακτηριστικά:

1) Σύγχρονο αρχιτεκτονικό έργο.

2) Η θεματολογία των έργων είναι ελεύθερη. (πχ. νέα κτίρια  , πολεοδομικά έργα κτλ.)

4) Οι φωτογραφίες στο σύνολο τους θα πρέπει να είναι μέχρι 20 και θα πρέπει να τις επισυνάπτετε στο email που θα μας στείλετε ξεχωριστά και όχι μέσα στο κείμενο του word.
Το μέγεθος των φωτογραφιών και την τεχνική τους επεξεργασία , θα την κάνουμε εμείς.
Τουλάχιστον μία φωτογραφία (συνοδευτική πρώτης σελίδας) θα πρέπει να είναι οριζόντιας διάταξης (3:4). Επιθυμητή διάσταση φωτογραφίας 260χ195

5) Σε κάθε παρουσίαση να αναγράφονται όλοι οι συντελεστές (αρχιτέκτονες , πολ. μηχανικοί , Μηχανολόγοι , κτλ.) και αν είναι δυνατόν και με στοιχεία επικοινωνίας τους.

6) Οι προτάσεις  θα πρέπει να μας αποσταλούν σε word και οι φωτογραφίες να επισυνάπτονται ξεχωριστά στο ίδιο email. Στο κείμενο να σημειώνεται η θέση της κάθε φωτογραφίας με το όνομά της (με bold). Οι φωτογραφίες θα πρέπει να έχουν   ονομασία πχ. :  vassilis.2008.1 , vassilis.2008.2 κτλ.

7) Η παρουσίαση , μπορεί να είναι παράλληλα και στα Αγγλικά , ώστε να υπάρχει η δυνατότητα παρουσίασης και στην Αγγλική edition του site μας. (www.greekarchitects.net) θα δοθεί προτεραιότητα στα δίγλωσσα αφιερώματα.

8) Σε κάθε παρουσίαση να υπάρχει ΤΙΤΛΟΣ και ΥΠΟΤΙΤΛΟΣ (5-10 λέξεις)

9) Παράλληλα  με την αποστολή του άρθρου σας , θα πρέπει να μας στείλετε με email και μια τυπική παραχώρηση άρθρου  σας την οποία και θα βρείτε ΕΔΩ (Αποστολή με email ή στην ταχυδρομική διεύθυνση : Γκάλλι Ροβέρτου 35 , Ακρόπολη (11742) Αθήνα.)Κείμενα τα οποία δεν συνοδεύονται από τη φόρμα παραχώρησης κειμένου δεν θα γίνονται αποδεκτά.

Οι μελέτες που θα μας αποσταλούν , θα αξιολογηθούν από την συντακτική ομάδα του greekarchitects.gr και θα δημοσιευτούν στη θεματική Ενότητα ΕΡΓΟ.

Για περισσότερες πληροφορίες :  210 3636631  ή info@greekarchitects.gr

GreekArchitects Athens

Copyright © 2002 - 2021. Οροι Χρήσης. Privacy Policy.

Powered by Intrigue Digital