ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

Επιστροφή

Συμμετοχή

Συγγραφή τεχνικών θεμάτων.

Καλούμε όλους όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν στο e-περιοδικό μας αρθρογραφώντας.

Το GreekArchitects.gr, είναι η απαρχή μιας προσπάθειας που στοχεύει - μέσα από την καταγραφή ειδήσεων, γεγονότων και απόψεων - στη συγκέντρωση υλικού χρήσιμου, το οποίο θα λειτουργεί ως βάση δεδομένων και σημείο αναφοράς για όσους δραστηριοποιούνται στο χώρο.

Συνεχίζοντας την ανεξάρτητη διαδρομή μας, καλούμε όλους όσοι μοιράζονται τις ίδιες ανησυχίες μ' εμάς και έχουν τη διάθεση να συμβάλλουν σε μια κοινή προσπάθεια για την εξέλιξη της αρχιτεκτονικής στην Ελλάδα.

Η θεματολογία είναι ελεύθερη. Τα κείμενα που θα μας αποσταλούν , θα αξιολογηθούν από την συντακτική ομάδα του GreekAchitects.gr και θα δημοσιευτούν σε κάποιο από τα ένθετα του e-περιοδικού , ανάλογα το περιεχόμενό τους.

 

Τεχνικές λεπτομέρειες.

Σας ενημερώνουμε ότι τα άρθρα - έρευνες σας , θα πρέπει να αποστέλλονται , όσον αφορά το κείμενο σε μορφή word και όσον αφορά τις φωτογραφίες σε μορφή jpeg

Στην περίπτωση που ο όγκος των όλων παραπάνω δεν ξεπερνά τα 10 MΒ (2 email των 5 MB το κάθε ένα)  , η αποστολή μπορεί να γίνει μέσω email στο info@greekarchitects.gr , διαφορετικά (σε cd) μέσω ταχυδρομείου στην διεύθυνση του e-περιοδικού μας.

Φωτογραφίες

Οι φωτογραφίες δεν θα πρέπει να ξεπερνούν σε αριθμό τις 15 (εκτός αν είναι μικρές , οπότε και μπορείτε να μας στείλετε μερικές ακόμα)  και θα πρέπει να τις επισυνάπτετε στο email που θα μας στείλετε ξεχωριστά και όχι μέσα στο κείμενο του word.

Το μέγεθος των φωτογραφιών και την τεχνική τους επεξεργασία , θα την κάνουμε εμείς.

Τουλάχιστον μία φωτογραφία (συνοδευτική πρώτης σελίδας) θα πρέπει να είναι οριζόντιας διάταξης (3:4). Επιθυμητή διάσταση φωτογραφίας 260χ195

Σας τονίζουμε ότι οι φωτογραφίες θα πρέπει είτε να είναι δικές σας , είτε να έχετε την άδεια του κατόχου τους (την οποία θα πρέπει να μας την στείλετε) ή να μην είναι προστατευμένες από Copyright. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιείτε φωτογραφίες και από τις δωρεάν τράπεζες φωτογραφιών που υπάρχουν στο διαδίκτυο (πχ. http://www.fotosearch.gr/stock-photos-categories/architecture/12/) ή και από το Google images.

Οι φωτογραφίες θα πρέπει να έχουν   ονομασία πχ. :  vassilis.2009.1.1 , vassilis.2008.1.2 κτλ, όπου το vassilis, το όνομα σας, όπου το 2009 η χρονολογία, όπου το πχ. 1 ή 2 κτλ ο συνολικός αριθμός κειμένων που έχετε στείλει και όπου ο δεύτερος αριθμός, το νούμερο της κάθε φωτογραφίας.

 

Κείμενο

Όσον αφορά τον όγκο του κειμένου , δεν υπάρχει περιορισμός.

Στο κείμενο του word θα πρέπει να μας αναφέρετε - σημειώνετε την θέση της κάθε φωτογραφίας με τον αριθμό ή το όνομά της (σε bold) , καθώς  την λεζάντα της (αν υπάρχει) και την πηγή της κάθε φωτογραφίας. Το κάθε άρθρο θα πρέπει να συνοδεύεται από Τίτλο και υπότιτλο (max 5-10 λέξεις)

 

Τυπική παραχώρηση άρθρου.

Παράλληλα  με την αποστολή του άρθρου σας , θα πρέπει να μας στείλετε με email και μια τυπική παραχώρηση άρθρου  σας την οποία και θα βρείτε ΕΔΩ

Παρακαλούμε  να «φυλάξτε» την συγκεκριμένη  φόρμα παραχώρησης στο αρχείο σας , ώστε όταν στο μέλλον μας στείλετε πάλι κάποιο άλλο άρθρο σας  να επαναλάβετε την διαδικασία παραχώρησης αλλάζοντας μόνο τον τίτλο και την ημερομηνία. Κείμενα τα οποία δεν συνοδεύονται από τη φόρμα παραχώρησης κειμένου δεν θα γίνονται αποδεκτά.

Για τυχόν απορίες επικοινωνήστε μαζί μας.

210 3636631

Γκάλλι Ροβέρτου 35 (11742) Ακρόπολη - Αθήνα

GreekArchitects Athens

Copyright © 2002 - 2023. Οροι Χρήσης. Privacy Policy.

Powered by Intrigue Digital