ΦΩΤΙΣΜΟΣ

Επιστροφή

Προβολή

To GreekArchitects.gr (GRA) αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή Ελληνικά κλαδικά e-περιοδικά για την αρχιτεκτονική με χιλιάδες καθημερινούς επισκέπτες.

Απευθυνόμενο στον τεχνικό κόσμο, το GreekArchitects.gr  προσφέρει εναλλακτικές δυνατότητες στις εταιρίες που ενδιαφέρονται να προβληθούν στο εξειδικευμένο αυτό κοινό και τα μέλη του για την ενημέρωσή του σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που εμπίπτουν στη σφαίρα ενδιαφερόντων του.

Η ενότητα ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ αποτελεί ένα εξαιρετικής σημασίας «εργαλείο» για τις εταιρίες, όπου μπορούν και αναπτύσσουν ή «συντηρούν» μια συστηματική επικοινωνία με τους επαγγελματίες του χώρου, δημοσιεύοντας advertorials τους. (άρθρα ενημερωτικού ή τεχνικού χαρακτήρα έμμεσης διαφήμισης)

Η συστηματική δημοσίευση advertorials σε συνδυασμό και με άλλες σημαντικές υπηρεσίες προώθησης και επικοινωνίας όπως τα banners (λογότυποι) , Newsletters κτλ, εντάσσονται στις χορηγίες μας και είμαστε στη διάθεσή σας για να καταρτίσουμε μαζί ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα προώθησης της εταιρίας σας.

Για περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά τον τρόπο και το κόστος συμμετοχής σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο info@greekarchitects.gr ή στο 210 3636631 (εσωτερικό 101)

GreekArchitects Athens

Copyright © 2002 - 2023. Οροι Χρήσης. Privacy Policy.

Powered by Intrigue Digital