ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΔΡΑΣΕΙΣ GRA

ArchitectsPlanet.Tv

13 Οκτώβριος, 2013

ArchitectsPlanet.Tv

Πρόκειται για μία νέα ηλεκτρονική περιοχή (website), όπου καθημερινά παρακολουθεί και καταγράφει τις εξελίξεις του κλάδου μας, μέσα από τηλεοπτικές παραγωγές. Cry

English version

Σας ενημερώνουμε ότι ξεκίνησε η λειτουργία του πρώτου διεθνούς αρχιτεκτονικού τηλεοπτικού σταθμού, ArchitectsPlanet.Tv (www.architectsplanet.tv)

Πρόκειται για μία νέα ηλεκτρονική περιοχή, όπου καθημερινά παρακολουθεί και καταγράφει τις εξελίξεις του κλάδου μας, μέσα από τηλεοπτικές παραγωγές.
Διαλέξεις, ντοκιμαντέρ και εκατοντάδες χιλιάδες βίντεο αρχιτεκτονικού περιεχομένου, προβάλλονται και κατηγοριοποιούνται δημιουργώντας ένα οπτικοακουστικό αρχείο για τη παγκόσμια αρχιτεκτονική.

Το ArchitectsPlanet.Tv μεταδίδει βίντεο στην αγγλική γλώσσα και δημιουργήθηκε από τους συντελεστές του GreekArchitects.gr Σε σύντομο χρονικό διάστημα αρχίζει η ζωντανή μετάδοση μέσω της υπηρεσίας livestreaming, καθώς και οι εσωτερικές παραγωγές του.

Η συμμετοχή σας στο νέο μας site θεωρείται καθοριστικής σημασίας, δημιουργώντας μια δυναμική που θα συμβάλει ουσιαστικά στην παρουσία και συναδέλφων μας από το εξωτερικό.

Δείτε το ArchitectsPlanet.Tv ΕΔΩ
(στη δεξιά περιοχή του site, θα βρείτε ένα ειδικό πεδίο, όπου μπορείτε να γραφτείτε και να ενημερώνεστε άμεσα για κάθε ανάρτηση μας)

Μπορείτε να γίνετε μέλη στο facebook ΕΔΩ

 

Σημείωση: Αναζητάμε συναδέλφους - ανταποκριτές από το εξωτερικό

 

Share |

Σχετικές Δημοσιεύσεις:

     

    GreekArchitects Athens

    Copyright © 2002 - 2024. Οροι Χρήσης. Privacy Policy.

    Powered by Intrigue Digital