ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ

ΦΩΤΙΣΜΟΣ

Ποιότητα φωτισμού στο ‘πράσινο’ κατάστημα τροφίμων

17 Νοέμβριος, 2011

Ποιότητα φωτισμού στο ‘πράσινο’ κατάστημα τροφίμων

Με αφορμή τη δημιουργία του πρώτου ‘πράσινου' καταστήματος τροφίμων, εξετάζεται η σημασία και τα οφέλη του επαγγελματικά σχεδιασμένου φυσικού και τεχνητού φωτισμού στη δημιουργία σύγχρονων επαγγελματικών χώρων.

Του Θεόδωρου Δ. Κοντορήγα

Για να διαβάσετε το συγκεκριμένο άρθρο πρέπει να είστε GOLD μέλος. Για να γίνετε GOLD MEMBER πατήστε εδώ. Στην περίπτωση που είστε ήδη FREE MEMBER συνδεθείτε με τα στοιχεία σας στην ακόλουθη φόρμα και αναβαθμίστε την εγγραφή σας. Για να δείτε τα πλεονεκτήματα του Gold Membership πατήστε εδώ.

 
E-Mail :
Password :
 

GreekArchitects Athens

Copyright © 2002 - 2024. Οροι Χρήσης. Privacy Policy.

Powered by Intrigue Digital