ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ

ΑΛΛΑ

19 Σεπτέμβριος, 2016

Εγχειρίδιο ξενοδοχειακού εξοπλισμού με συστήματα δόμησης Knauf

Σε μία σύγχρονη κατασκευή ξενοδοχείου δεν μπορούν να αγνοηθούν τα συστήματα ξηράς δόμησης, είτε αφορά νέα κατασκευή είτε ανακαίνιση.

 

Σε μία σύγχρονη κατασκευή ξενοδοχείου δεν μπορούν να αγνοηθούν τα συστήματα ξηράς δόμησης, είτε αφορά νέα κατασκευή είτε ανακαίνιση.  Ελευθερία στο πεδίο εφαρμογής, ταχύτητα εγκατάστασης, ασφάλεια και πλήθος δυνατοτήτων είναι μερικά μόνο από τα πλεονεκτήματα των συστημάτων Knauf.  Στο εγχειρίδιο ξενοδοχειακού εξοπλισμού Knauf, το οποίο μπορείτε να κατεβάσετε εδώ, προσφέρονται για πρώτη φορά συγκεντρωμένες όλες οι απαραίτητες πληροφορίες για την υλοποίηση ενός πετυχημένου ξενοδοχειακού έργου.

Στο εγχειρίδιο παρουσιάζονται οι απαιτήσεις και οι αντίστοιχες δυνατότητες εφαρμογής των συστημάτων ξηράς δόμησης Knauf.  Αναπτύσσονται ποικίλες λύσεις για οροφές, τοιχοποιίες, δάπεδα και εξωτερικές προσόψεις σε συνδυασμό με τυπικά τεχνικά δεδομένα.  Η ακουστική και οι λύσεις παθητικής πυροπροστασίας αποτελούν πρωτίστης σημασίας ζητήματα στο σχεδιασμό κατασκευών τέτοιας ιδιαιτερότητας.

Το εγχειρίδιο αποτελεί έναν οδηγό για όσους εμπλέκονται στη λήψη αποφάσεων στα στάδια σχεδιασμού και υλοποίησης, χωρίς περιορισμούς στην κατηγορία ή στον τύπο ξενοδοχείου.  Αποσκοπεί να είναι προς όφελος για τους ιδιοκτήτες ξενοδοχείων, managers, franchise partners, σχεδιαστές και αρχιτέκτονες.

 

 

Οι Μηχανικοί του Τμήματος Τεχνικής Υποστήριξης της Knauf βρίσκονται στη διάθεσή σας για περαιτέρω πληροφορίες στο knauf@knauf.gr, www.knauf.gr & 210 9310567.

Share |

Σχετικές Δημοσιεύσεις:

 

GreekArchitects Athens

Copyright © 2002 - 2024. Οροι Χρήσης. Privacy Policy.

Powered by Intrigue Digital