ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ

ΑΛΛΑ

26 Σεπτέμβριος, 2016

Χώρος για έκφραση

Η δημιουργία ενός χώρου είναι πρόκληση. Πρόκληση ανάμεσα στην αισθητική και την ακουστική.

 

Η δημιουργία ενός χώρου είναι πρόκληση. Πρόκληση ανάμεσα στην αισθητική και την ακουστική. Ανάμεσα στη μορφή και τη λειτουργία. Όλα αυτά τα στοιχεία είναι σημαντικά όταν δημιουργείς ένα χώρο που σου δίνει ακριβώς ότι χρειάζεσαι από αυτόν. Αλλά χρειάζεται γνώση και εμπειρία για να καλύψεις τα κενά και να δημιουργήσεις αρμονία.

Στην Knauf συνεργαζόμαστε στενά με αρχιτέκτονες για δεκαετίες και έχουμε μια βαθειά γνώση των συστημάτων δόμησης και των δυνατοτήτων τους. Το σύνολο των ικανοτήτων μας και η πολύχρονη εμπειρία μας δίνει τη δυνατότητα να μετατρέπουμε τις ιδέες σε πραγματικότητα. Τις δικές σας ιδέες. Είτε είναι συνηθισμένες, είτε ιδιαίτερες, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να φτιάξετε το χώρο που απαντά σε όλες τις ανάγκες σας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις λύσεις και τα συστήματα ακουστικής και ηχομόνωσης Knauf επισκεφτείτε το microsite www.roomforexpression.com ή κατεβάστε το ενημερωτικό έντυπο «Χώρος για Έκφραση».

Οι Μηχανικοί του Τμήματος Τεχνικής Υποστήριξης της Knauf βρίσκονται στη διάθεσή σας για περαιτέρω πληροφορίες στο knauf@knauf.gr, www.knauf.gr & 210 9310567.

Share |

Σχετικές Δημοσιεύσεις:

 

GreekArchitects Athens

Copyright © 2002 - 2024. Οροι Χρήσης. Privacy Policy.

Powered by Intrigue Digital