ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Σύγχρονες ελληνικές κατοικίες

06 Ιανουάριος, 2013

Σύγχρονες ελληνικές κατοικίες

Ο νέος τόμος της σειράς "Σύγχρονη Ελληνική Αρχιτεκτονική" σε επιμέλεια του καθηγητή αρχιτεκτονικής Νίκου Καλογήρου συγκεντρώνει αξιόλογες κατοικίες που έχουν υλοποιηθεί στη μεταβατική περίοδο από τον εικοστό στον εικοστό πρώτο αιώνα. (Εκδότης: Μαλλιάρης Παιδεία)

Ο νέος τόμος της σειράς "Σύγχρονη Ελληνική Αρχιτεκτονική" συγκεντρώνει αξιόλογες κατοικίες που έχουν υλοποιηθεί στη μεταβατική περίοδο από τον εικοστό στον εικοστό πρώτο αιώνα. ...Στόχος της παρούσας έκδοσης είναι να αναδειχθεί το νέο πρόσωπο της σύγχρονης αξιόλογης αρχιτεκτονικής στον τομέα της κατοικίας στην Ελλάδα με τη μεγαλύτερη δυνατή αντιπροσωπευτικότητα. Στον τόμο δημοσιεύονται αναλυτικά 56 έργα σχεδιασμένα απο 80 αρχιτέκτονες, τα οποία έχουν υλοποιηθεί σε μία σχετικά μικρή περίοδο. ...Μια ουσιαστική καινοτομία είναι η προτεραιότητα που δόθηκε στις νεότερες γενιές αρχιτεκτόνων... Καλογήρου Νίκος

 

ΕΚΤΑΚΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ενόψει των εορτών,οι εκδόσεις ΜΑΛΛΙΑΡΗΣ-ΠΑΙΔΕΙΑ προσφαίρουν το βιβλίο στην προνομιακή τιμή των 39 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ και μεταφορικών.

Το έργο προσφέρεται σε πολυτελές κουτί, κατάλληλο για δώρο στους φίλους και συνεργάτες σας. Για κάθε αγορά 5 βιβλίων, ένα ακόμη βιβλίο δώρο!

Περισσότερες πληροφορίες και άμεση αγορά ΕΔΩ

Συγγραφέας: KAΛOΓHPOY NIKOΣ
Εκδότης: MAΛΛIAPHΣ ΠAIΔEIA
Κωδικός Αριθμός: 085.1899
ISBN: 978-960-457-244-1
Διαστάσεις: 21 χ 29
Εξώφυλλο: Σκληρό
Σελίδες: 512
Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο

 

Share |
 

GreekArchitects Athens

Copyright © 2002 - 2019. Οροι Χρήσης. Privacy Policy.

Powered by GREED PROMO